Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Cynyc_

11. 6. 2011 1:55
Omyl. Všichni chápou, proč odboráři...

Protože mohou. Protože se chtějí zviditelnit. A protože možnost vydírat a otravovat ostatní je prostě neodolatelná.

0 0
možnosti
J

jsoud

11. 6. 2011 11:00
Opravdu všichni chápou, proč odboráři...?

Ti co nechápou úlohu odborů o sobě sdělují, že jejich znalosti jsou výrazně omezené. Na trhu práce a někdy i v politice je úloha odborů nezastupitelná. Kdo by například organizoval generální stávku v závěru roku 1989 kdyby se této role neujaly odbory? Ony vlastně také v té době vydíraly komunistickou vládu.

Hlupáci nepotřebují odbory, protože si myslí, že své požadavky vůči zaměstnavateli prosadí sami. Mají však výrazně nerovné postavení, protože jedinec může něco prosadit jen tehdy, když je nedostatek pracovníků v jeho oboru. A to není dnes aktuální, kdy je na jedno volné pracovní místo se hlásí x desítek zájemců.

0 0
možnosti
SH

hedvik.blog.idnes.cz

10. 6. 2011 20:36
Velmi výstižně jste to napsal !

Pan Nečas se ohání "klišé" že je ochoten jednat. Jenže představa jeho jednání spočívá v lidovém rčení aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Milý odboráři, vykecejte se ale stejně nemáte šanci nic změnit. TAK TO SE SPLETL PAN PREMIÉR !!! ...pokud si toto myslí a já se domnívám že ano.

Ještě pozná, jakou sílu mají odbory a v ní nespokojení spoluobčané. Tady už nejde o výplaty jednotlivců ale o životní poměry všech spoluobčanů především sociálně slabých. PAN PREMIÉR S MINISTREM KALOUSKEM SI HRAJÍ S OHNĚM!!! A nastal čas jim vysvětlit, že oni jsou tu pro nás, ne my pro ně. My si je neplatíme pro to aby nás vykořisťovali. Aby jsme platili za chyby těch, co tu léta tunelovali a rozkrádali náš stát. My občané jsme rukojmí jeho reforem. Neboť platíme za chyby, kterých jsme se my běžní občané - pracující a platící daně - nikdy nedopustili!!

0 0
možnosti
M

mamlas

10. 6. 2011 20:19
konecne rozumny nazor

na toto tema..

A proc to vlada nechape? Protoze nikdo z tech panaku temer nikdy nepracoval a jejich socialni citeni je v souctu mene nez 0. Vemte si napriklad pana Necase - a ten je mozna jeste svetlou vyjimkou - pracoval cca rok v Tesle Roznov.. K jeho uspesnosti jako ministra prace se radeji nebudu ani vyjadrovat...

Naprosto me v teto veci udivuji nazory mladych lidi - hezky to vystihl nekdo na jinem blogu terminem "salonni pravicak"...

0 0
možnosti
NN

sisemen@centrum.cz

10. 6. 2011 20:09
Držím vám palce, odboráří

sice jsem OSVČ, ale vím, že bojujete za dobrou věc, že bojujete i za ty,

kteří dosud vidí Nečase a jeho spolek loupežníků v růžových barvách,

neboť si myslí, že voličů pravice se deformy netýkají :-/

0 0
možnosti