Trápí Vás vysoké bankovní poplatky?

Snadná pomoc! Využijte služeb takových bank, které nechtějí platit za každý i sebemenší úkon nepřiměřené peníze. Přitom Vaše peníze na účtě používají kamenné banky k vlastnímu podnikání a za toto Vám neplatí téměř žádný úrok.

Bezpoplatkových bank najdete na webu hned několik. Stačí si jen vybrat. Obsluha Vašeho účtu bude probíhat pěkně z domu přes webové rozhraní a nyní je v nabídce i banka, která Vám nebude účtovat poplatek za výběr z bankomatu. A pokud se obáváte většího rizika jejich bankrotu, tak si založte účty u více bank. Vaše náklady to nijak nezvýší. A úspora na poplatcích, které nyní platíte u našich klasických bank ve vlastnictví zlatokopů ze států EU, za to přece stojí. Ročně se jedná obvykle o cca 1200 Kč jen za vedení běžného účtu.

I já jsem bláhově podlehl iluzi, že finanční arbitr je tu pro ochranu klientů bank před nehoráznými podmínkami při spravování úvěrů. Byl jsem však po téměř rok trvajícím řízení vyveden z omylu. Že prý účtovat klientovi za správu úvěru měsíčně cca 55 Kč je v pořádku. A to ten klient obdrží výpis z úvěrového účtu jen jednou za rok. To se pak penízky jen sypou a téměř za nic, když vlastní správa úvěru probíhá na povinném běžném účtu v té samé bance.

Nelenil jsem a doplatil jsem zbytek úvěru najednou a následně i nákladného běžného účtu jsem se s potěšením zbavil. Nyní si užívám skutečně výhodných služeb u jiných bank, kde si ještě dovedou vážit zákazníka.

Autor: Jiří Soudek | sobota 28.12.2013 15:50 | karma článku: 17,65 | přečteno: 682x