Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

strycek-Joe s.r.o.

18. 5. 2010 7:50
TOP09 v Praze boduje ale jinde nikoli

ve výsledku by to mohlo stačit na překročení 5% hranice. Pokud však jejich hlasy nebudou v sněmovně důležité, upadne TOP09 do bezvýznamnosti a tím bude Česká republika zachráněna od dluhů.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

17. 5. 2010 22:51
Já nepotřeboval ani těch několik projevů. A už vůbec ne

 složenku. Já jsem pozoroval činnost pana Kalouska ve vládě Mirka Toplánka. S Topolánkovou podporou dokázal obrátit významným způsobem trend schodků rozpočtu. (Pokud se mnou budete diskutovat, nesrovnávejte prosím rok 2009 s kterýmkoliv jiným z předchozích let - je to nesrovnatelné. Srovnání je možné pouze s rokem 2010.) Je potřeba konstatovat, že o rozpočet se nebojuje při jeho tvorbě či schvalování ve sněmovně. Tam jde již relativně o drobečky. Základní obrysy rozpočtu jsou dány jinými zákony. Trend schodku směrem dolů byl nastaven především Topolánkovým batohem. Na výsledném faktu nemůže nic změnit Proubkova goebbelsovská (a tedy bohužel úspěšná) propaganda.

Pane Soudku, právě proto, že jsem nedůvěřivý, podpořím tuto stranu. Oceňuji i formální slušnost, s níž jednají. A zejména fakt, že tvrdě od samého počátku říkají, že budou bojovat o snížení schodku. A že to nebude lehké.

Z uvedených důvodů se domnívám, že proti straně vystupují lidé, kteří nechtějí pohlédnout pravdě do očí.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

17. 5. 2010 22:57
Já nepotřeboval ani těch několik projevů. (dodatek)

Všimněte si, že jiný znalý a velmi poctivý ministr přinesl   s v ů j   balíček (aby snížil schodek). Přestože to byl mix opatření, prakticky neuspěl. Goebbelsovština funguje.

Schodek za rok 2010 bude nejen výsledkem celosvětové krize, ale z nemalé části i dílem jednoho politika, nepřekonatelného ekonome a nelepšího diskutéra všech dob (já bych dodal pravdivý přívlastek "a nejlepšího prodejce barnumských lží")

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

17. 5. 2010 22:36
Dalsi komunisticka propaganda

Nevim ejstli to nekomu nedoslo, ale tenhle bloger pise za KSCM, takze je jasne, ze nechce, aby se do parlamentu probojovala strana, ktera ma nejvetsi sanci zvratit navrat komounistu k moci po 20 letech. Proto ja budu volit TOP09, prave protoze se mi ten kapitalismus libi a pokud si mam vybrat mezi Filipem a Kalouskem urcite si nevyberu toho, kdo se hlasi k odkazu KSC, ktera zavrazdila Miladu Horakovou a nechala pozabijet dalsi stovky nevinnych lidi.

0 0
možnosti
K

kaktusak

18. 5. 2010 0:41
Re: Dalsi komunisticka propaganda

Vám se nejspíš líbí právě "ten kapitalismus", který je tady teď? Kdy neplatí pravidla, vyplácí se podvod a nevyplácí práce...

Kalousek je zase katolík a katolíci v minulosti vedli čarodějnické procesy. Proč tedy vadí Horáková a nevadí tisíce upálených nevinných žen?

0 0
možnosti
CC

cekon

17. 5. 2010 21:52
Když ne Paroubek a Filip

tak potom kdo? Jediní, kteří zbývají se skřípěním zubů je TOP9 ...

0 0
možnosti
K

kaktusak

18. 5. 2010 0:37
Re: Když ne Paroubek a Filip

Takže ten Filip

0 0
možnosti

vodní želva

17. 5. 2010 21:31
Dnes jsem si nekolikrát do TOP 09 rýpnul.

Ale Vy absolutně nemáte pravdu. Je to naprosto naopak - Praha dostává méně než ostatní regiony. Ono totiž nelze srovnávat Prahu s nějakým městem. Hlavní město Praha totiž kromě městských částí přebírá i působnost krajů (přeneseně, prostě se stará o všechny věci, které jsou svěřena krajům - školy, nemocnice, silnice a mnoho dalších.). To jste nějak zapomněl anebo to nevíte. Každopádně Váš článek je laciná hloupost. Když to všechno spočítáte na obyvatele, tak zjistíte, že Praha je na tom s dotacemi nejhůře. A to nekecám. Nejpreve si zjistěte kolik financí dostávají kraje, jak jsou v porovnání s Prahou velké a pak piště články. Navíc si uvědomte, že v Praze sídlí nejbohatší lidé i firmy tohoto státu, takže od nich zejména městské části dostávají poměrně slušné peníze, ale každopádně kraje mají větší. Když si vezmu třicetitisícové město, tak má určitý rozpočet, ale o spoustu věcí se starat nemusí - o to se musí starat kraj.   

0 0
možnosti
RH

Kruton

17. 5. 2010 21:37
Re: Dnes jsem si nekolikrát do TOP 09 rýpnul.

.....navíc Prahu přes den obývá půl milionu mimopražských zaměstnanců, což se pravděpodobně Plzni nebo Liberci... Další problém jsou turisté, kteří přinášejí peníze, ale "spotřebovávají" hlavně Prahu...

0 0
možnosti
J

jsoud

17. 5. 2010 21:23
Pražané trpí masochismem.

Mají neodolatelné nutkání zvolit si takové vůdce, kteří je budou bičovat viz encyklopedie: http://sk.wikipedia.org/wiki/Masochizmus

0 0
možnosti
B

blastula

17. 5. 2010 21:14
Šejdíře Kalouska může volit jen masochista

Málokdo má za sebou tolik pomníků , od padáků  přes státní dluh až po nabídku ke spolupráci socanům. Když na to přijde, klidně se prodá i komoušům- nakonec, byl by to jen návrat do jejich náruče, nebo do náruče kohokoli jiného. Tak y už těch stran vystřídal požehnaně. Na důvěryhodnosti by mu nepřidal ani celý rod Schwarzenbergů za zády, podvraťák byl a podvraťákem zůstane.

0 0
možnosti
MP

Vrah

17. 5. 2010 21:58
Jojo, Kalousek těch stran vystřídal opravdu požehnaně:

„V roce 1984 se stal členem Československé strany lidové (…) V roce 2009 po 25 letech ukončil Miroslav Kalousek členství v KDU-ČSL … V listopadu na Ustanovujícím sjezdu TOP 09 byl zvolen 1. místopředsedou strany“.

Hlavně si plivnout. Nikdo po vás nechce, abyste měl Kalouska rád, ale nemusíte se deklasovat do podoby pomlouvače a lháře.

Ostatně s těmi padáky, kdy se Kalouskovi předhazuje vina za smrt toho vojáka, tak „v roce 1993, kdy byl Miroslav Kalousek náměstkem na Ministerstvu obrany ČR, si objednala Armáda ČR od ministerstva padáky (…) Ve výběrovém řízení vyhrála firma (…) Odborníci paraclubu tvrdí, že VTP-100 měl příliš funkcí, jež si vzájemně odporovaly. Přesto byla padáková souprava VTP-100 v roce 1996 zavedena do výzbroje Armády České republiky. (…) Miroslav Kalousek byl zodpovědný pouze za ekonomickou stránku zakázky, nikoliv za výběr dodavatele na základě technických parametrů

..

Zdroj: http://cs.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Kalousek

0 0
možnosti
RH

Kruton

17. 5. 2010 20:35
Top09

Rozhodně je budu volit! Nemám na výběr, jsem konzervativec a ODS kromě částečného odklonu od konzervatismu udělala na mě jako Pražáka podraz jménem Opencard. Připadal bych si jako idiot, kdybych hodil hlas někomu, kdo mě okradl a potom ješte chtěl, abych si výplod toho podvodu koupil... Hlas pro ODS by byla hlasem pro blba Béma.....

0 0
možnosti
KS

karels

17. 5. 2010 20:47
Re: Top09

Volím je taky...

0 0
možnosti
CNVL

chci neco vlastnit,volim levici

17. 5. 2010 20:17
muj rozbor kdo a jak muze za statni dluh - nic pro slabsi

povahy ;-D 

http://norbertpuch.blbne.cz/9163-vyssi-progresivni-dan-snizi-nezamestnanost-i-dluh.html

0 0
možnosti
B

bear64

17. 5. 2010 21:47
Re: muj rozbor kdo a jak muze za statni dluh - nic pro slabsi

puchu nespamuj s tim vsude:-P

0 0
možnosti
T

tusuja

17. 5. 2010 20:06
???

No,v dešní době je problém komu věřit.

Normální pracující člověk se musí starat o chléb svůj vezdejší a tak nemá možnost v záplavě informací a časové nedostaečnosti,kvůlivá pracovnímu vytížení,reálně posoudit kdo je nejdůvěryhodnější.

Nezbývá mu tudíž než věřit předvolebním preferencím,anebo se spolehnout na vlastní intuici a úsudek a jít proti oficálnímu proudu.

0 0
možnosti
J

jsoud

17. 5. 2010 20:17
Koho volit?

Pokud nevíte koho volit, tak to uděláte lépe, když zůstanete doma. Volit jen podle rady v TV je cesta do pekel.

Já mám jasno a ostatní se musí rozhodnout sami podle dostupných informací.

0 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik