Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Lady Humussprey

8. 7. 2012 1:31
Televizní noviny si lidé platí a tak na bulvár mají nárok

Mě také nezajímají nějací zastřelení v Tramtárii a co na to povídá už vyžilá Hillary. To si dejte třeba na dvacet čtyřku, kterou sledují lidé z paneláků a koutkem oka sledují, jestli jim tu jejich 15 roků starou ojetinu z Reichu, někdo pod oknem neškrabe hřebíkem. Země jde do koptu a tak lidem dopřejte aspoň zábavu. Bavit se snad má právo i pobuda v bouračce, kterou nazývá svým rodinným domkem. I takový se chce bavit. Pracuje třeba na páse, každý den si zoufá, jak pomalu čas letí a po dvanáctce se ve svém pelechu trochu zotaví a bác, vy byste mu nejraději pustili něco z historie chrámu sv. Víta.

0 0
možnosti
J

jsoud

8. 7. 2012 9:36
Re: Televizní noviny si lidé platí a tak na bulvár mají nárok

1) Televizní noviny si lidé neplatí, protože je zveřejňuje komerční TV.

2) Pokud se lidé chtějí bavit, tak brzy přijde doba, že pod mostem budou mít jinou zábavu. Kdo je apatický a zajímají ho pouze drby, tak obvykle neumí rozlišit, kdo s politiků mu může být prospěšný. A i práce na pase bude při setrvalém stavu brzy vzácnost, protože ji veškerou odstěhují nadnárodní společnosti do zemí, kde je pracovní síla za hubičku. Co pak bude dělat Váš utrmácený divák be z TV a bydlení? :-)

1 0
možnosti
EB

tenterhook_willow

7. 7. 2012 22:52
Zpravy

mno jo, uz je to tak. Bulvar (Tom Cruise se rozvadi!). Zpravy captaina obviouse (treba jako ta, kdy reporterka nechala v zime pri minus 15 stupnich venku vodu v hrnku, aby pak za dve hodiny prisla a ukazala nam s prekvapenym vyrazem, ze voda zmrzla!). Skvele 3D renderovane animace, co vypadaji jak hromadka poztracenych polygonu. Zviratka. Potrebuji penize. Nebohe deticky. Potrebuji penize. Pak nejaka ta reklama na porad z vlastni produkce. Pak sport, ktery je vlastne napul bulvar. A pocasi s Karlou Mrackovou.

Nekdy me nastvou, ale vetsinou se jim podari me rozesmat. Kdyz chci normalni zpravy, kuknu jinam.

Jo a to jak pisete o modelu prejatem z jine TV - jedna se asi o stanici FOX. Pry jsou tam zpravy jeste horsi.

2 0
možnosti
G

gomezderojas

7. 7. 2012 22:09
nevíte jestli zdražili zmrzlinu?

0 0
možnosti
MK

sisemen

7. 7. 2012 22:26
Re: nevíte jestli zdražili zmrzlinu?

a co je to ta ZMRZLINA?

0 0
možnosti
S

supich

7. 7. 2012 22:08
TN

TV moc nesleduji, ale pravidelně jsem si v 7 pouštěl televizní noviny, abych byl trochu v obraze. Po zavedení nových TN jsem přešel na kombinaci Prima zprávy + sport na TV Nova.

Jinak tvrdit, že pojetí zpráv na ČT je převzato z USA je nesmysl. Pobýval jsem v US 2 roky a tak mohu spolehlivě prohlásit, že zprávy ČT jsou řádově horší a přinášejí méně seriosních informací z domova i ze světa než zprávy na PBS (Public Broadcasting Service), což jsou veřejnoprávní TV v USA. Přitom se v USA neplatí žádné poplatky a v PBS na reklamu nenarazíte. Je to kombinace toho, jak by měl u nás vypadat druhý program se zpravodajstvím a seriosní publicistikou...

2 0
možnosti
ZZ

Sidonie_11

7. 7. 2012 23:53
Re: TN

"tvrdit, že pojetí zpráv na ČT je převzato z USA je nesmysl" Kde se v článku uvádí, že se jedná o zpravodajství ČT? Spíš bych to tipla na soukromou stanici, která začíná se svým zpravodajstvím o půl 8. ;-)

0 0
možnosti
Z

zikkurat

7. 7. 2012 21:22
Vítejte ...

v mafiánském Křupanistánu! Tak by se tato "republika" měla správně jmenovat. Ne, že by zde bylo málo schopných, slušných, pracovitých lidí, ale jsou většinou odstaveni a umlčeni regionálními zájmovými skupinami - rodinnými firmami. A protože relativně solidní vzdělanost (40+) jde v ruku v ruce se zbabělostí (hrdinou je pouze hlupák, který si neuvědomuje nebezpečí), proto místo klacku bereme do ruky bůček a půllitr. Mne, samozřejmě, nevyjímaje. V

2 0
možnosti
M

mmaaxxxoo

7. 7. 2012 20:44
...

Copak, nikdo nenadával na Nečase a Kalouska a nevelebil odbory?;-D

0 0
možnosti
M

MychalB.

7. 7. 2012 20:50
Re: ...

R^;-D

0 0
možnosti
R

Roman37c

7. 7. 2012 20:36
Na televizní noviny jsem nekoukal ani za komárů

a nebudu na ně koukat ani dneska. Kdyby se stalo něco důležitého, tak bych o tom věděl z jiných zdrojů. Na to nepotřebuju 30 min. - hodinu čučet na nějaký tzv. zprávy.

0 0
možnosti
P

papajos

7. 7. 2012 20:32
pravda!

ovčané dostanou svou zábavu a tklivé příběhy opuštěných zviřátek a dají pokoj ..nebudou se do ničeho s... a nebudou přemýšlet o manipulaci jež je na nich praktikována

1 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik