Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-) Pro pány Závladského a Hrubého :  „Hrozba války je nebezpečím hrozícím z vnějšku, bez něj dlouhodobě nezůstane u moci žádná vláda. Historické prameny zřetelně dokládají, že režim, který zanedbá péči o udržování věrohodného rizika válečného konfliktu, směřuje k vlastnímu pádu. Způsobí ho buď síla soukromých zájmů, reakce na sociální nespravedlnost či jiné další rozkladné elementy. Proto je příprava společnosti na případnou válku nejvýznamnějším politickým stabilizátorem,“ napsali tvůrci studie, která byla vypracována v roce 1966. !!!!!!

0 1
možnosti
VH

Fajn.

  Definujte pregnantně, co je - podle Vás - zájmem nadnárodních korporací. Já vím - zisk. Jenže co s ním. Korporace ho prožerou?  Nebo investují.  Pokud investují, jak to vadí ekonomice?

2 0
možnosti
PH

život na naší planetě než nastoupil tvor Homo sapiens sapiens se vyvíjel  více méně v rovnovážném stavu (základní předpoklad života). Po jeho nástupu a vývoji toto přestalo platit.

1 1
možnosti
ZB

Vy jste to odhalil.Zeman a všichni kdo hlasovali proti vládě (Sobotka a spol.) jsou agenti CIA a zaprodanci amerického imperialismu!;-)Vy jste opravdu tím antiamerikanismem nemocný....

3 0
možnosti
MP

Nejen vláda a  media nejsou tak svobodná, jak si lidé myslí.

2 1
možnosti
Foto

Pokládám to za poněkud paranoidní pohled na svět. (Tím nechci Ameriku nijak adorovat.)

6 1
možnosti
PH

Bohužel, toto se táhne celými dějinami lidstva, to není nová myšlenka. Vy opravdu věříte, že vše co mají US si vydělali poctivou prací a hlavně demokraticky?

1 1
možnosti
SN

:-)  Dobrá úvaha!  Tak to opravdu funguje, ale uvidíte, kolik diskutérů Vás omete !  R^

3 1
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik