Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J47a80r86a 17R91a31n46k

20. 9. 2014 5:32

O cem byste si vymyslel, kdybysme Vam v diskusi neodporovaliRv;-O

2 2
možnosti
MP

Jste LHÁŘ . Video bylo sestříháné z dlouhé debaty a poměrně amatérsky slepeno. Politik hovořil o 1,5 milionu lidí co nemají práci a jsou v regionu Dombasu NEZAMESTNATELNI  a ne o etnické čistce a už fvůbec nemluvil o  jejich zabíjhení více viz http://www.stopfake.org/en/fake-with-the-help-of-video-editing-ukrainian-journalist-said-that-1-5-million-residents-of-donbas-should-be-killed/   Je zde k dispozici i CELY PORAD v kterém se můžete přesvědčit co  politik SKUTECNE REK. Opravíte svůj článek jako lživý ?

5 1
možnosti
Foto

Ale to je snad ještě horší, když výsledkem hospodářské politiky ukrajinské vlády je 1,5 milionu nezaměstnaných. To je snad ještě něco horšího než etnická čistka. Nezaměstnanost je objektivně horší jak vražda, protože má za následek vymírání obyvatelstva.

1 1
možnosti
Foto

Marně hledám jakýkoliv zdroj onoho prohlášení novináře (nikoli politika) a hudeníka Butkeviče i případný souhlas, abyste mohl tvrdit, že takto přemýšlí řada politiků a umělců.

Jste schopen, autore, toto tvrzení odzrojovat? V nabízeném odkaze nic podobného není.

5 2
možnosti
IH

Opět komický výstup. Srovnejte např. s tímto

http://www.ksc.cz/Stanoviska%20KS%C4%8C/referat.htm

Jinak ale pohlížíme na tzv. poválečný odsun Němců. A nebudeme se v tomto ohledu schovávat za mezinárodní dohody. Protože občané republiky, kteří ji ve jménu jiné vlasti tak velice poškodili, nemají právo na návrat, ani na naše pochopení.

1 0
možnosti
PD

Co jsme to udělali s našimi Němci po válce?

3 1
možnosti
JC

To jako chcete říct co? No, doufám, že ne, že byli ti sudeťáci všichni vyvražděni.

2 2
možnosti
Foto

,,Pobaltské státy a Polsko jsou k určeny k záhubě. Budou vymazány. Nic tam nezůstane. Představitelé těchto trpasličích států by si měli uvědomit, kým jsou.´´

,,Slovo demokrat je dnes v ruštině nejhnusnější slovo vůbec.´´

Vladimir Žirinovskij, poslanec Státní dumy

12 1
možnosti
MM

Pane Pešku, Žirinovskij je šílenec a nacionalista. Pro Putina je v parlamentu opozicí, stejně jako komunisté. Většinovou podporu tam má Putin, nikoli Žirinovskij,  a to je dobře. A pokud je pravda, co se dá v ukrajinské televizi dnes slyšet (a zřejmě to je zdokumentované) o nutnosti pobít jeden a půl milionu "zbytečných Rusů", pak je to ohavnost, kterou by EU podporovat neměla. To skutečně klesáme nikoli "na úroveň", ale pod úroveň zvířat.

8 8
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik