Stropnický tvrdí, že na Ukrajině je 5 tisíc ruských vojáků

Jak poznal, že jsou to ruští vojáci v činné službě? Jsou to snad samostatné ucelené jednotky? Kde získal důkazy? Byl se těch údajných vojáků zeptat, zda jsou ruskými vojáky v činné službě v armádě Ruské federace?

Pokud chce, aby mu průměrně vzdělaní lidé uvěřili, tak nechť předloží potvrzení od nezávislé autority, že jeho tvrzení jsou pravdivá. Nebo by snad mohl u nějakého soudu uspět s pouhými domněnkami bez ověřitelných důkazů?

On má prý informace, tak nechť je doloží důkazy! Jinak jeho tvrzení nemají žádnou hodnotu. Dokud je nepotvrdí nezávislá autorita, tak to budou jen povídačky ve stylu: „Jedna paní povídala“.

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/stropnicky-na-ukrajine-bojuje-pet-tisic-ruskych-vojaku_317127.html#.VAYYhJbfhWg

 

Reakce na podněty členářů:

Milan Mrkáček

To, že jsou na Ukrajině ruští vojáci, přiznali i separatisté. Ale je celkem náhodička, když se pár set (nebo tisíc) vojáků sebere a vyrazí na dovolenou (na jedno místo, i s tanky...)

Kteří separatisté přiznali, že za ně bojuje ruská armáda? Pokud vím, tak se šéf povstalců vyjádřil, že jim přišli na pomoc  nějací dobrovolníci z Ruska. I do Španělska jezdili ruští dobrovolníci. A Porošenko má také dobrovolníky kromě pravidelné armády.  Stropnický to však vykládá tak, že armádní jednotky pod velením z Moskvy operují kdesi u Doněcka. Na to však nepředložil žádné důkazy potvrzené nezávislou autoritou. Nyní je to v poloze propagandy, která může, ale nemusí být pravdivá. I několik Slováků bojuje proti Porošenkovi a znamená to snad, že by to byly oficiální jednotky Slovenska?

Autor: Jiří Soudek | úterý 2.9.2014 21:40 | karma článku: 29,04 | přečteno: 1170x