Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

JBoksay

6. 1. 2010 18:51
Politické směry v Česku.

Nejsou zde jen dva. Začíná se rýsovat i třetí, který může významně změnit současné poměry. Současná politická krize je přece způsobena stejným typem lidí jako za Husáka. Ti se takticky vetřeli do všech současných parlamentních stran tzv. demokratických. Teď se projevují svými demagogickými výpady proti KSČM. Ve skutečnosti s praktikami používanými za Husáka mají mnoho společného. I fráze používají podobné.

0 0
možnosti
D

da.rock

6. 1. 2010 17:07
Pouze k těm bloggerům:

jejich blogy slouží jen jako místo pro diskuzi, či spíše hádku zastánců obou hlavních politických směrů. Na obsahu blogu nezáleží, ostatně stačí se podívat na jméno autora a je jasné, o čem bude psát.(  v 90% bude nadávat na Paroubka).

Stejné politické diskuze fungují na celé řadě jiných servrů, ale nikde nejsou správci těchto diskuzí tak namyšlení, aby se domnívali, že hýbou politikou, jako bloggeři na iDnesu. Přitom oni ani ve skutečnosti nejsou správci, jen svým článkem otevřou novou větev stále stejné a kontinuálně probíhající diskuze.

0 0
možnosti
J

jsoud

6. 1. 2010 18:06
Re: Pouze k těm bloggerům:

Tento blog není o bloggerech, ale o čtenářích. Jistě jich je více než autorů. Tím, že mlčí, tak se sami ochuzují o možnost dospět k novým závěrům o diskutované otázce.

Výhoda jedné dlohotrvající diskuze může významně přispět k lepšímu poznání problému a diskutujících navzájem. Samozřejmě za předpokladu, že se drží pravidla: Neodsuzovat hned diskutujícího, ale snažit se o odpovědi za užití argumentů (třeba i formou odkazů na jiné autory).

0 0
možnosti