Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vladimír Škopek

7. 10. 2012 17:20
jojo

Ve středověku nebylo zas tak jednoduché upalovat čarodějnice, církev na to měla dost skepitcké názory. Třeba ta slavná čarodějnická událost u Šumperka byla v rukou laiků za podpory místní Žerotínské vchnosti. A právě jistý duchovní proti ní kázal tak vehementně, že pak taky shořel. To islám má tu nenávist v sobě, narozdíl od křesťanství, takže lidi tam ani nemusí improvizovat jako v Evropě.

0 0
možnosti
VH

poyut

24. 9. 2012 13:15
Islamiste uz vedi,kam maji mirit svou pusku

R^

0 0
možnosti
JD

stagger

24. 9. 2012 12:45
SOUŽITÍ S ISLÁMEM JE MOŽNÉ

.... ale jen přes hranici, naní zeď, drát a věže se střílnama. A na jedné straně muslimský a na druhý ostatní svět. Ostatně nemusíme chodit daleko - Kypr je předobraz :-/

2 0
možnosti
OFK

old fashioned Kokodák...

24. 9. 2012 15:25
Re: SOUŽITÍ S ISLÁMEM JE MOŽNÉ

R^

1 0
možnosti
JC

REDD-Grrr

24. 9. 2012 12:26
Trefne,

ale obavam se, ze zde v cr a obecne v EU budete u vetsiny nepochopen. Hitler a komuniste nam to zakazovani a diskriminaci/vystehovani a jine perzekuce dost zavarili. Sve metody dotahli do tak enormnich rozmeru, ze jakmile nekdo zacne prosazovat byt i jen cast jejich demagogie a odsouzenihodne strategie, okamzite je dotycny clovek pranyrovan coby jejich privrzenec, i kdyz ma naprosto humanisticke zamery ve jmenu vyssiho dobra. Zde v Australii se take srotilo okolo 1000 muslimu okolo Hyde Parku, kde vyvolali vzpouru a strhla se bytka. Par lidi bylo pochytano a imigracni zrizenec prislibil, ze reviewne jejich viza. Docela dost verim, ze budou vyhosteni ven. Mnoho emoci vzbudila matka, jez byla v te dobe venku s kocarkem a jeji 6ti lete decko neslo ceduli" Behea all those who insult the prophet (http://www.smh.com.au/nsw/behead-sign-child-deemed-safe-as-mother-talks-to-police-20120918-26368.html). Matka tvrdila, ze nevedela, co je tam napsano.

1 0
možnosti
KC

vialli

24. 9. 2012 11:47
Soužití mezi musliny a nemuslimy

nejde dohromady. Multikultura zcela propadla a kromě toho se muslimské státy po tzv. arabském jaru ještě více vzdálily Západu. Obě mentality jsou neslučitelné a bude to tak ještě hodně dlouho. Co za této situace dělat? Především velmi zvažovat, koho si do státu pustíme. Muslimové se velmi rychle v novém prostředí okoukají a začnou jej měnit podle svých potřeb, čemuž Západ svou naivitou účinně napomáhá. Připočteme-li k tomu fakt, že muslimové se velmi rychle množí, zatímco Západ vymírá, nemůžeme čekat, že bychom uhájili hodnoty, které Západ tvoří. Dnes stojíme na rozcestí a budeme-li se chovat jako dosud, islamisté ovládnou Evropu a nám nezbude, než mlátit čelem o zem a vzývat Alláha.

1 0
možnosti