Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

Ukázali snad fotky Usámy nebo důkazy o chemickém útoku syrské armády?

3 2
možnosti
PS

Nebo fotky chemických zbraní v Iráku, že? Takže to celé může být jen dezinformace a nakonec se možná ukáže že střílela Ukrajina...

8 1
možnosti
PS

"Exclusive: U.S. intelligence officials suggest that the person who fired the missile that downed Malaysia Airlines Flight 17 may have been “a defector” from the Ukrainian army, an apparent attempt to explain why some CIA analysts thought satellite images revealed men in Ukrainian army uniforms manning the missile battery, writes Robert Parry."

http://consortiumnews.com/2014/07/22/the-mystery-of-a-ukrainian-army-defector/

0 0
možnosti
MJ

Haha. To je přesný. Zavšechno vždycky můžou rusáci. ;-D

5 0
možnosti
DK

...a podle druhych nikdy za nic ;-D

1 0
možnosti
PS

Jenže - co když USA nic nemají, co když nebyli schopni zachytit start rakety v této oblasti a teď jen mlží?? To by byla opravdu supertajná informace, a nedivil bych se že ji tají.

Jinak všichni počítáme že mají detailní fotky obsluhy kompletu který raketu odpálil, tak jejich zveřejněním by zajisté žádnou supertajnou technologii nevyzradili.

7 1
možnosti

Informace o rozlišovací schopnosti satelitů patří mezi ty dosti střežené.

1 0
možnosti
JK

...jak může jediný spravedlivý a neomylný"strýček Sam" tvrdit o někom něco,že je /přeneseně/ zloděj,vrah atd.v našem právním vědomí bez důkazů.Vycházeje z normálních a pochopitelných věcí z tisku je to poněkud divné až zavádějící a tudíž je zde dána moc velká příležitost pro kosspirační teorie a ty asi po roce se budou brát jako pavdivé a nikdo to nevyvrátí.Stačí si přečíst názory p. Petránka a ze všech dostupných informací musím říci,že USA blafuje a nedej Bože,aby se provalila pravda o 11.září a rovněž se budeme asi tak po dvou letech divit těm závěrům...kdo by to vydržel to neustálé osočování a už od OH dá se říci,že Putin má svatou trpělivost s výroky  na svoji adresu..pomíjím naše bezvýznamné politiky,ale světový policajt mám dojem se musí držet určitých pravidel než někoho nařkne...to se tenkráte na Západě řešilo tasením a možná o to jim jde...v našem případě vyhraje ten kdo má silnější nervy!!!!!!

6 2
možnosti
MB

Proč , proč proč, tož podstata všech konspiračních teorií.

Proč jsou ty stopy na Měsíci takové a ne jiné, proč jsou ty stíny takové divné,  a když na tohle neodpovíte tak je prokázané že všechny výpravy na Měsíc byly fingované.;-D

A proč Rusové ještě neprokázali že se střílelo z ukrajinských pozic a furt melou jen nějakou demagogii že se prý mohlo střílet z ukrajinských pozic nebo dokonce  prý se mohlo střílet z letadla SU-25 které nejenže nelétá ve výškých 10 km ale má bohužel jen maximální rychlost 950 km/hod tedy by těžko mohlo stíhat Boening který má rychlost zhruba stejnou a krom toho letadlo sestřelené střelou vzduch-vzduch by vypadalo úplně jinak.

6 2
možnosti
Foto

Ja si dokazu minimalne predstavit hned nekolik duvodu proc je neukazou ... ale ani jeden, proc o tom psat timhle zpusobem :-P

3 0
možnosti
ZS

USA mají takové prostředky, že by Obama měl vědět o každém BUKU i buku na Ukrajině. Schopnosti těchto prostředků jsou poměrně známé a zveřejněním se žádné velké tajemství neodhalí. Nevěřím, že by nesledovali jedno z nejžhavějších míst současnosti. Vychází z toho, že se jim ty údaje zveřejnit nechce, protože neodpovídají jejich zájmům.

11 1
možnosti
VJ

V49á34c32l62a36v 19J92a92n

25. 7. 2014 20:36

Úsudek nechme stranou. Nicméně podstata titulku zůstává: "kde jsou ty jasné důkazy?" Stále  o nich všichni hovoří, ale již nějak se zdráhají je ukázat, předložit. Pak je to skutečně jen o tom, že "jedna paní povídala, že slyšela."!!!

8 1
možnosti
Foto

Ano, s největší pravděpodobností je to tak, jak píšete. Spojené státy mlčí proto, že prostě nemají zájem ukázat prstem na pravého viníka, Porošenkův režim. Konspirační teorie a výmysly, které vyrábí redaktoři iDnes k zakrytí této realiry jsou křečovité a velmi nevěrohodné. Za článerk karma R^

14 5
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik