Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jsoud

1. 10. 2012 18:59
V článku bylo o Paroubkovi řečeno jen, že se v kraji objevil

a uspořádal tiskovku v Jihlavě. Což byla informace asi tak na tři řádky. Celá diskuze pod článkem se týká tedy jen těch tří řádků. Poněkud neproduktivní diskuze. Asi příznivci současné vlády chtějí pod záminkou, že jim vadí Paroubek, autorovi sdělit, že je hluboce ranilo jeho hodnocení historie TOP09.;-D

0 0
možnosti
VH

Stará kára

1. 10. 2012 17:46
Nelžete!!!!

To, co se zde nesmí je odporná agitace. A nesmí ji nikdo, nejen uražený Soudek!!!

1 0
možnosti
J

jsoud

1. 10. 2012 17:55
Re: Nelžete!!!!

Nějaká fakta by nebyla? Jinak to musím považovat za kýhání potrefené husy.:-)

0 0
možnosti
PSJDČ

pouze svazák je dobrý člověk

1. 10. 2012 16:23
Dotaz autorovi článku: Co na tiskovce soudruh Jirka říkal?

Tak to sem napište, co soudruh předseda řekl.

Kdo bude chtít, si to přečteakdo ne, nepřečte. Kdyby to napsala ČTK, četlo by to více lidí?

Já vážně chci dodržovat kodex slušně komunikujícího diskutéra a proto se Vás slušně ptám, soudruhu.

Mohu Vám naznačit. Soudruh Paroubek říkal:

No,tak podívejte se, pane redaktore, Vaší otázku, kdy odejdu do politického důchodu, bych mohl považovat za provokaci. Jí jsem ještě neřeklsvoje poslední slovo,budete překvapen, jak mne voliči potřebují. A Vaše druhá otázka, odkud se berou peníze na mojí volební kampaň? Tak podívejte se, pane redaktore, to jsou peníze čisté jako lilium. Byl jsem to já, a tedy nejenom já, kdo prosadil, aby Petr Benda mohl vybírat sociální příspěvek na bydlení na nepřizpůsobivé občany, v Ústí jich bydlí dost, takže za mojí snahu si snad z těch peněz něco zasloužím. Dávám je na volební kampaň pro občany, takže se jim to vrací. To snad, pane redaktore jste schopen pochopit i při Vaší inteligenci. Tak nějak?

0 0
možnosti
MT

.MichaL

1. 10. 2012 16:38
Re: Dotaz autorovi článku: Co na tiskovce soudruh Jirka říkal?

On to udělal, ale admini mu to asi někam uklidili (nejspíš jen z výběru nejnovějších blogů, protože v Hyde Parku to není, a nevím jestli to můžou vyjma smazání neutralizovat i jinak). On to totiž nepojal jako vlastní komentář, ale zkopčil tiskovou zprávu strany, což je proti kodexu blogera. A teď se cítí perzekuovanej. Jaké sladké utrpení ;o)

1 0
možnosti
M

MychalB.

1. 10. 2012 13:39
No to mi ho teda vyndej...

Paroubek nebyl v médiích a jeho hlásná trouba musí plodit uražené blogy ;-D Vlastně, co mě na tom překvapuje ;-D

6 0
možnosti
P

pslama

1. 10. 2012 14:23
Re: No to mi ho teda vyndej...

Vy se necháváte rád ovlivnit placenou propagandou tzv. vlády rozpočtové odpovědnosti, která bude při příštích volbách smetena a již se v této podobě nikdy nemůže prosadit.:-)

0 0
možnosti
JZ

Josef Zelený

1. 10. 2012 13:38
Je snad povinnost žurnalisty přijít na tiskovou konferenci?

Vážený pane, aby bylo jasno: Pan Paroubek má právo svolat tiskovou konferenci, kdy se mu zachce.

Kterýkoli novinář má zase právo na tu tiskovou konferenci nejít. Na základě čeho byste k účasti na Paroubkových tiskových konferencích chtěl toho či onoho žurnalistu nutit?

Asi patříte k lidem, kteří právo jednoho chápou jako povinnost druhého. Ale tak to není. Právo jednoho končí tím jeho právem a nepřerůstá v povinnosti druhých lidí.

Až Paroubkovi bude zakázáno tiskové konference pořádat, pak bude Vaše nelibost na místě. Ale dokud je pořádat smí, avšak nikdo mu na ně nechodí, tak se Vám to může nelíbit, ale není důvod ke stížnostem.

3 0
možnosti
P

pslama

1. 10. 2012 14:13
Re: Je snad povinnost žurnalisty přijít na tiskovou konferenci?

Toto je regionální zpravodajství Českých novin - serveru ČTK pro kraj Vysočina.

Však je přece důležitéinformovat o významných událostech v kraji vysočina: Kraj Vysočina začal hlídat čistotu vzduchu ve 24 městech a vsích (01.10.2012-Před volbami je každá informace pro vládnoucí ČSSD dobrá), Dukovany zahájily plánovanou odstávku jednoho bloku, Lidé si u zříceniny Skály připomněli 600 let starou bitvu a požár, Na Vysočině se otevřel pro veřejnost Dýňový svět, Výstava v Havlíčkově Brodě připomíná kněze Toufara umučeného komunisty, Světoví experti v Dukovanech radili, jak předcházet chybám lidí, Policie šetří podezření na otravu metylalkoholem u muže v Jihlavě (27.9.2012).

Je to zajímavé, že ČTK nemá k dispozici téměř žádné významnější zprávy z tohoto kraje a tak zveřejňuje i nepodstatné informace. Nebude přece rozrušovat občany nějakými tiskovkami bývalých předsedů vlád, když to není zájmem vládní koalice a ČSSD. Lidé to přece pochopí, že strana a vláda to s lidmi myslí dobře.

0 0
možnosti
PSJDČ

pouze svazák je dobrý člověk

1. 10. 2012 12:56
Pane autore, mám pochopení pro Vaše fandovství

Ale zapomínáte na několik věcí:

ČRO, ČT nebo ČTK mají statut tzv. veřejných sdělovacích prostředků (je to takový bolševický výmysl), nebo jistý TV moderátor s oblibou používá termín "televize veřejné služby" nebo "lisabonská reformní smlouva" atd.. Je povinností VSP být na tiskovce jakékoliv bezvýznamné politické persóny? V ČR je dostatek inteligentních lidí, kteří dávají občanům republiky nějaké pozitivní hodnoty a to na rozdíl od J. Paroubka, který, pokud vím nic podobného občanům ČR nepřinesl. A je snad někdo z VSP přítomen u těchto lidí? Ani náhodou. VSP je tady pro ty, kteří jim přinesou bezproblémový život. A VSP cítí, že JP, ať říká cokoliv, jsou to jenom řeči a skutek v nedohlednu. Velmi upřímně Vás prosím, napiště sem, co konkrétně přínosného pro pracující a zodpovědné občany v roli politika Jiří Paroubek udělal.

Až s ním budete mluvit, vyřiďte mu, že málem způsobil nehodu na D11 u sjezdu na Kolín kvůli textu na BB: "Chcete více pracovních míst? My ANO." To je slovo chlapa.

2 0
možnosti
P

pslama

1. 10. 2012 13:12
Re: Pane autore, mám pochopení pro Vaše fandovství

To jsem netušil, že občané musí být voděni za ručičku. Ještě se pamatuji na ty rezoluce odsuzující "2000 slov", které schvalovali odboráři za minulého režimu na svých schůzích aniž znali jejich obsah. Však jsou tady přece cenzoři, kteří vědí, co je pro sprostý lid potřebné. Přece je nebude vytrhovat od užitečné práce nějaký bývalý předseda vlády. Zřejmě se tam dostal omylem. To víte, ta ČSSD je vůbec nedůvěryhodná strana, když mohla mít v čele takové politika s bradavicí na tváři. To je přece téměř hrdelní zločin. Však v té ČSSD mají nebo měli i jiné politiky, kteří jsou nyní na štíru se zákonem. Oni to nejsou schopni odhalit předem a pak se jich těžko zbavují.

A co se týká těch VSP, tak problém je v tom, že jim velí politici hlavně ze současné vládní koalice a jejich soudruzi z ČSSD jim zdatně sekundují.

Však vlivem jejich působení se někteří politici patřící spíše na mocnářské smetiště poměrně jednoduše mohou zviditelňovat v TV a není to jen veřejnoprávní.

0 0
možnosti
MT

.MichaL

1. 10. 2012 12:39
.

Nebojíte se, že s Váma za to drzounství a odbojářství zatočí tajný služby?8-o

0 0
možnosti
PD

Glock Mark XXVI

1. 10. 2012 12:56
Re: .

Že je paranoidní ještě neznamená, že po něm nejdou....

0 0
možnosti
FH

Bouše

1. 10. 2012 12:33
Už jednou jsem vám napsal,

abyste si volební agitaci strčil do špic. A Paroubka taky. :-P

3 0
možnosti
P

pslama

1. 10. 2012 12:47
Re: Už jednou jsem vám napsal,

Tak proč čtete tohoto autora, když je vám proti srsti?;-D

0 0
možnosti
PD

Glock Mark XXVI

1. 10. 2012 12:30
Taxem nepiš a bude Ti fajn, taky adminům

... bude fajn ... a čtenářům bude taky fajn. Všem bude fajn.

6 0
možnosti
FH

Bouše

1. 10. 2012 12:33
Re: Taxem nepiš a bude Ti fajn, taky adminům

R^

2 0
možnosti