OSN zřejmě působí na jiné planetě. O Zemi pouze RB slyšela

RB OSN dnes 22.2.2014 odhlasovala rezoluci, která žádá pouze jednu stranu konfliktu v Sýrii  a to vládu této země, aby umožnila volný přístup humanitární pomoci do všech míst konfliktu. 

Asi se k teroristům placeným Saudskou Arábií a Katarem nedostává dostatečná pomoc, tak pod rouškou humanity s civilisty se mají  do sytosti najíst, aby v boji proti Asadovi konečně mohli předvést hmatatelné výsledky.

Je to ve své podstatě nesmyslné a jen to prodlouží konflikt.  Teroristé s plným žaludkem budou bojovat o poznání déle. Skutečnou pomocí by bylo, kdyby  monarchistické režimy s absolutistickými vládci nežvanily o podpoře demokracie a přestaly by posílat do Sýrie své žoldáky a výzbroj.
Proč  RB nepřijme spíše rezoluci, že pomoc teroristům je proti zákonům lidskosti? A za neplnění budou viníci potrestáni ekonomickými sankcemi a pokud to nepomůže, tak i vojenskou intervencí.

Viz odkaz na zprávu z OSN: http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/328417-osn-zada-po-syrii-at-umozni-volny-pristup-humanitarni-pomoci.html

Autor: Jiří Soudek | sobota 22.2.2014 21:10 | karma článku: 21,47 | přečteno: 787x