Opravník všeobecně tradovaných omylů

Pokud se něco nelíbí pravičákovi, tak to nedělá. Pokud se něco nelíbí levičákovi, tak to všem zakáže. Kdo tvrdí, že není ani pravičák ani levičák, je levičák.Nikoli náhodou takový "středový" obvykle patří k zakazovačům. Tak to nám dnes sděluje Jindřich Pilc. 

Jen by měl objasnit proč například pravicový ministr Říman z Nečasovy vlády v roce 2007 podepsal  vyhlášku č.194/2007 Sb. , která stanoví pravidla pro vytápění a dodávku teplé vody, měrné ukazatele spotřeby tepelné energie pro vytápění a pro přípravu teplé vody a požadavky na vybavení vnitřních tepelných zařízení budov přístroji regulujícími dodávku tepelné energie konečným spotřebitelům?

Tato vyhláška jen přikazuje a současně i zakazuje občanům to i ono. A od ledna 2013 platí novelizovaný zákon 406/2013 Sb. o hospodaření s energií podepsaný Nečasem, který nejen přikazuje, ale i sankce v desítkách tisíc Kč pro fyzické osoby obsahuje za neplnění jeho dílčích částí. Zjednodušeně řečeno se míchá do toho, jak budou občané vytápět své byty. Tak kde je ta proklamovaná pravicová idea o svobodě? Tedy to nebyla pravicová vláda, ale zakuklená levice? Tak by to zřejmě definoval Jindřich Pilc.

Autor: Jiří Soudek | sobota 23.11.2013 21:40 | karma článku: 9,86 | přečteno: 664x