Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J78a12r57a 84R67a75n61k

12. 9. 2014 1:28

Prestante uz konecne hazet vse na Obamu, jednak to vse co dela je na povel republikanu, kterym tady obcas nekteri z Vas fandi, ujasnete si konecne, co chcete.

Vam osobne bych poradila nejakodetoxifikaci, neverite, jak to spouste lidi pomaha!!

1 3
možnosti

Pro blábolila autora: "Islámský stát" není žádný státní útvar, kterému by se dala vyhlásit válka, je to prostě jen hromada gaunerů bez jakékoli legitimity a jakékoli možnosti jakoukoli legitimitu kdy nabýt.

Co se týče korejské války, tak americká vojska byla součástí operace OSN, kterou odsouhlasila Rada bezpečnosti OSN a k tomu jako takovému není zapotřebí mezistátního aktu vyhlášení války. Totéž, co se týče války v Zálivu. Co se týče vietnamské války, tak Jižní Vietnam byl napaden severním Vietnamem (porušujícím podepsané dohody v Ženevě o rozdělení Inodčíny), který ovšem používal vlastní vycvičené jihovietnamské komunistické guerilly. Jižní Vietnam požádal o pomoc při obraně před nimi - a opět jaksi nebylo komu válku vyhlásit.

Dokonce i s tím nacistickým Německem jste vedle, to totiž 11. prosince 1941 vyhlásilo válku Spojeným státům a ne naopak.

5 1
možnosti
Foto

Pane přestaňte laskavě lhát. USA nikomu válku nevyhlásilo do žádné země jeho vojska nevstoupí.  Na žádost Irácké vlády  a na žádost Kurdů vyšel 450 vojáků, kteří nebudou bojovat, ale pomáhat s výcvikem iráckých a kurdských jednotek. Pomůže tyto jednotky vyzbrojit. Protože zde  jde o boj proti Islámskému státu, který ohrožuje nejen Arabské země, ale pokud se mu nikdo nepostaví na odpor, bude ohrožovat i Evropu Dále Saúdská Arabie, Bahrajn, Spojené arabské emiráty, Kuvajt, Katar, Omán, Egypt, Irák, Jordánsko, Libanona a USA uzavřeli společnou dohodu o jednotě v postupu proti terorismu.

5 1
možnosti

J46a26r66a 87R81a93n84k

11. 9. 2014 21:53

Kdyz ono to neumi zadnou jinou rec, nez cestinu.....mozna jeste putinstinuRv

4 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik