Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Jirka1938

10. 8. 2011 21:24
Jednim z hlavnich duvodu

financniho stavu v USA jsou vydaje na obranu svobodneho sveta. USA chranily Evropu 40 let pred nebezpecim komunismu s velmi malou pomoci evropanu. Boj proti diktatorovi Husejnovo a podporovatelum teroristu v Afganistanu predstavuje velke naklady, ale i zivoty americkych vojaku. Opet, prispevek ostatnich je maly ci mizivy. Jen kratce se muzeme zminit o zarukach svobody Tajvanu proti imperialisticke Cine, akce v Paname, Nikaragui a Kuvajtu. Bez techto vydaju by se USA topily v prebytku, ale osud ohrozenych, vcetne evropanu, by byl v potazu.

1 0
možnosti
J

jsoud

10. 8. 2011 21:34
Re: Jednim z hlavnich duvodu

Vy tomu opravdu věříte? Většina vojenských operací USA byla přece vedena ze zištných důvodů nadnárodních korporací. Ani při návštěvách amerického prezidenta kdekoliv ve světě se nikdy neopomene lobovat za zájmy amerických korporací. Ty výdaje zaplatí možná prostí Američané, když USA nezbankrotují. Ty společnosti, které na tom vydělaly jsou v pohodě a nic platit nebudou. To je ta správná americká demokracie, když účty platí ten kdo výdaje nezpůsobil. Však i v Česku to tak funguje. Dluhy nadělali podnikatelé spříznění s Klausem jeho suitou a nyní se kříčí silou všech novinářů: Lidé střední třídy plaťte.

0 0
možnosti
JZ

71W

10. 8. 2011 21:03
CLANEK JE VELMI DOBRY..

A fakty potvrzuje moji predpoved padu hlavnich titulu kterou jsem uverejnil v podndeli, devet hodin pred celosvetovym padem burz. Diky za takoveto clanky.

Jan Zima   !!!!

0 0
možnosti
LA

Lex Aeterna

10. 8. 2011 20:15
Být Vámi požádám Hrebenára

o odborné stanovisko s oponentským posudkem.

2 0
možnosti
PK

repanak

10. 8. 2011 20:56
Re: Být Vámi požádám Hrebenára

Článek se mi líbí, ty základní proporce zná málo lidí, nevím proč to jedovatě shazujete.

0 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik