Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Pane Soudek, já si na rozdíl od vás dokážu najít nejen článek, ze kterého jste "čerpal", ale i článek, ze kterého "čerpal" blábol ve vašem odkazu a dokonce mi nečiní problémy najít originální oznámení o charitativním projektu US Navy na vládních stránkách FedBizOpps.gov.

Je tam vypsané výběrové řízení na opravu školy a dětské nemocnice, přičemž dvě školy už byly opraveny. Podmínkou oprav není poskytnutí vojenské základny, nýbrž umístění plakety na opravené budově s textem připomínajícím donátora.

Čekal bych, že v odpovědí uvedete zdroje vašich překvapivých informací, což se nestalo. Doposavad jsem vás měl za nerudného plniče nějakého stranického úkolu, tímto si vás řadím do kategorie dopisovatelů Rádia Jerevan. Práci čest!

2 0
možnosti
Foto

Právě, ty plakety v sobě skrývaly tajné tlačítko k vypuštění nukleární bomby.

1 0
možnosti
PB

..... opakuji se, ale musím - méně plagiátorství, více vlastních myšlenek !!! 

(původně Protiproud -, mj. materiál převzaly a publikovaly ve zkrácené verzi též Parlamentní listy)

1 0
možnosti
Foto

Nu, k tzv. zjevným faktům jsem náležitě ostražitý.

0 0
možnosti
JP

J12a29n 24P88i89r14k51l

4. 5. 2014 18:30

Co prováděl Hitler a Stalin to je již dobře známé. Ale teď je zajímavější co provádí USA od roku 1945. Kdo si pamatuje, tak při všech jednáních jim na nějakém Československu nikdy nezáleželo. Pouze v době kdy se tu těžil uran se zajímali kolik toho SSSR odvážejí.

Pročpak nezasáhli v roce 1968? Nestáli jsme jim ani za fajfku tabáku.

3 0
možnosti
Foto

To by byla třetí světová.

Jinak za to, že nikdo nedokázal během války přesvědčit Ameriku (Roosevelta) o tom, že patříme k západní Evropě, může naše exilová vláda, bohužel dr. Beneš i Jan Masaryk. Nemluvě o tajné cestě dr. Beneše za Stalinem - tam se to upeklo.

0 0
možnosti
Foto

I kdyby to byla pravda, nevidím na tom nic šokujícího. Každý stát si může svobodně vybrat s kým chce spolupracovat. A reakci Ruska může považovat za pochopitelnou může považovat jen nacistická mentalita.

3 3
možnosti
Foto

tomu se říká šlápnout do h****.

2 1
možnosti
TJ

Kde pak je ta ruská rozpínavost? píšete. Uvedu par příkladů, které nejsou propagandou. Například v roce 1939 Sovětský svaz napadl Finsko. Okolo 400 000 lidí, tj. téměř celá tehdejší karelská populace, byla přesídlena do Finska. Zimní válka a následná Sovětská expanze způsobila, že Finsko ztratilo své druhé největší město Viipuri (Vyborg), průmyslové centrum v povodí Vuoksi, průplav Saimaa spojující střední Finsko a Finský záliv a přístup k Ladožskému jezeru. Přibližně osmina finského obyvatelstva se stala uprchlíky bez domova. Nebo v roce 1944 se město Narva stalo obětí kobercového bombardování Rudé armády a byla prakticky srovnána se zemí. Po skončení druhé světové války nedovolili sovětští okupanti uprchlíkům estonské národnosti se do města vrátit a naopak aktivně podporovali přistěhovalectví z rusky mluvících částí Sovětského svazu. Kvůli tomu se změnila národnostní struktura obyvatel a kvůli tomu dnes ve městě drtivě převládají Rusové. Či případ Čečenska, kde roku 1944 došlo k vysídlení Čečenců s Inguši do Kazachstánu a na Sibiř.  V době rozpadu SSSR vyhlásila skupina čečenských představitelů samostatnost republiky, která trvala od roku 1991 do 1994. V roce 1992 odmítlo Čečensko spolu s Tatarstánem podepsat přidružovací smlouvu s Ruskou federací, což Rusko neuznalo a v roce 1994 zahájilo válku, která měla za cíl ovládnout Čečensko. Válka skončila v roce 1996 de facto vítězstvím povstalců. Další pokus Rusko zahájilo v roce 1999. Rusku se rychle podařilo Čečensko znovu ovládnout, ale boje pokračovaly až do dubna 2009. Od roku 2007 vládne republice tvrdou rukou Ramzan Kadyrov, který má podporu Putina. A v neposlední řadě aktuálně zmiňovaný Krym, který byl v letech 1941—1944 okupován nacistickým Německem; ještě před okupací byli z Krymu deportováni krymští Němci. V květnu 1944, po skončení okupace, byli Krymští Tataři, původní obyvatelé poloostrova, na Stalinův příkaz násilně deportováni do střední Asie;stejný osud potkal v červnu 1944 krymské Řeky, Armény, Bulhary.

7 4
možnosti
Foto

Perfektní, 100 krát PLUS! Jenže tohle někteří nechtějí vidět ani slyšet.

4 4
možnosti
ZK

Z57d43e48n55a 54K30o65č54í

4. 5. 2014 17:53

Tohle se mi zdá dost nevěrohodné  - jako nějaký fake - jinak by to bylo hodně silné kafe !!

2 0
možnosti
MM

Přesto jste mi dala mínus! Vy mě nemáte ráda :-(

1 0
možnosti
DR

Tohle jsem četl již na Hájkově Protiproudu a krom hezkého slovníčku autora jsem na celé té bombastické zprávě nepostřehl nic tak šokujícího a převratného.

0 0
možnosti
MM

Tak tohle se moc nepovedlo. Rv

4 2
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik