Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Pokud by mělo být právo volby, pak spíše podle znalosti základů ekonomie. Pokud byste podnikal aspoň 3 měsíce a dal na tu dobu práci pěti lidem, pak byste pochopil, že snížení daně není populismus, ale snížení nákladů  v podnikání, větší platy pro lidi a tím větší utrácení, to znamená víc zakázek pro firmy, což podpoří zaměstnanost. Může podnikat více lidí, více lidí najde práci, stát vybere víc na daních. Víc peněz mezi lidmi=větší utrácení, víc zakázek...Už chápete výhody rovné daně?!? Výhody doslova pro všechny, pardon, kromě těch, kteří nechtějí dělat.!!!!

0 0
možnosti
TB

Tak přesně autoři takovýchto návrhů mne vadí nejvíce. Jak mám po tomhle nesmyslu napsat seriozní článek na téma diferencované volební právo, když  takovýto s prominutím hňup napíše takovýto žvást, Skoro bych se vsadil, že pán je voličem/členem Svobodných, protože pro tuto stranu je to typické. Vezmou zajímavou myšlenku, celou jí překroutí, deformují a udělají z ní něco, co zcela zdiskredituje tu původní myšlenku.

0 1
možnosti
Foto

Právo volit by měl mít jen ten, kdo se vyzná v politických stranách? WTF?!

Tady máte přehled a začněte studovat:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_politick%C3%BDch_stran_v_%C4%8Cesku

(je jich jak máku)

0 0
možnosti
JT

Koukam, ze chapec evidentne nevi, co je to demokracie a svobodne volby. V podstate navrhuje jakousi obdobu feudalismu. Nic proti. Tento system se udrzel a prosperoval pomerne dlouho.

0 0
možnosti
VA

Ale no tak8-o Tohle je hodně hloupý návrh.! Ono mi to tak trochu připomíná historii kdy nemohly volit ženy, protože podle mužské části populace byly hloupé a nerozuměly věci. !!!!!!Vážený svou touhou po selekci na chytré a hloupé mi tak trochu připomínáte jednoho pána s poněkud směšným knírem. Ten chtěl taky selektovat! A jak to dopadlo!!

2 0
možnosti
JS

Blahopřeji. Není každému dáno, aby se v politických stranách vyznal. Jste asi vyjímka.

1 0
možnosti