Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Navrhněte tedy volební kanál. Vždycky 2 měsíce před volbama by ho spustili a každej by tam dostal stejný čas, a postupně i třeba prime time. ;-D Hlavně je potřeba ho zařadit do peopemetrů, aby jste i Vy pochopil, že plkání naprosto bezvýznamných straniček a združení, opravdu skoro nikoho nezajímá.

1 0
možnosti
Foto

Jen na okraj zmíním případ volebního okrsku, kde předseda s klíči od volební místnosti přišel pozdě, a volební místnost zavírali až v době, kdy na Internetu byly k dispozici dílčí výsledky voleb. To bylo zcela protizákonné. Ale co, volby jsou jen šaškárna pro plebs!

0 0
možnosti
Foto

Tedy o hodně pozdě, desítky minut!

0 0
možnosti
JP

No já si také osobně myslím, že podle zákona by měly mít všechny partaje stejný čas v tzv. veřejnoprávních mediích a těch ostatních zakázaný, protože by za tento čas musely platit a to už může souviset s korupcí.

No ale měl jsem vidět v odpoledním předvolebním vysílání projev extrémisty Vandase za DSSS a projevy  Senjuka (nějaká živnostenská partaj).  Musím říci, že Vandas měl velice kultivované vystupování a program jejich partaje taky nebyl špatný, Se Senjukem měli v hodně bodech shodu. A kdyby takhle vystoupil v exponovaném čase, tak by získal pro svoji extrémistickou DSSS o hodně více hlasů, no a přece nemůžeme v parlamentu neprověřenou stranu jak se píše v blogu, natož stranu extrémistickou. To by nás mohli vyloučit z EU. Takže MSS rozhodoval správně

1 0
možnosti
Foto

V České republice je registrováno 83 politických stran a 44 politických hnutí... budem ale uvažovat, že jich je jen sto. K volbám mohou dát vyjádření všechny i ty nekandidující a v TV. Takto zábavný předvolební pořad jen s jednou 3 minutovou odpovědí by získal určitě své diváky.  :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik