Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

V dnešním Horizontu ČT24 bylo, alespoň pro mě, překvapivé vystoupení bezpečnostního analytika Jana Schneidera, bývalého člena zpravodajských služeb.

Snad poprvé jsem na ČT24 slyšela někoho z hostů ČT24 nazvat působení ukrajinské armády na východní Ukrajině něčím, co vykazuje znaky genocidy.

Pan Schneider mimo jiné také řekl, že ČK si ruský humanitární náklad oficiálně převzal a na základě reportu Kyjev oficiálně uznal humanitární charakter konvoje. Dokonce to údajně i podepsala ukrajinská ministryně sociálních věcí.

Tak co je to pak za divadlo ze strany Porošenka, Janukoviče, Rasmussena a já nevím koho z Bílého domu??

6 1
možnosti
SN

:-)  Marcelko, pořad jsem viděl, Kubal z toho byl na větvi ! Pak nastoupil p. Aichler,(píši, jak jsem slyšel), to samé! Velmi rozumná řeč, bez emocí, přesně zhodnocená situace na současné Ukrajině! Kubal si viditelně oddechl, když skončil !  R^VR^

3 3
možnosti
AJ

Tak a teď zásadní věc! Mají vozy konvoje platné SPZ? A lékárničku?:-)

3 3
možnosti
Foto

Tak všechny bílé kamiony už jsou v Luhansku. I když jsou podle pošklebkářů poloprázdné, přesto distribuce potravinové a humanitární pomoci bude vyžadovat značné úsilí domobrany. Majdanští demokraté ostřelují centrum Luhansku z houfnic a několik granátů dopadlo 200 metrů od vykládky některých kamionů. Více zde:

http://lifenews.ru/news/138831

5 1
možnosti
IH

Čemu se divíte? Vjeli do oblasti bojů bez povolení, bez doprovodu, jen na vlastní odpovědnost.

A jak si vůbec troufáte rozeznat, kdo je případně trefí?

3 5
možnosti
IH

Jo, v televizi skončila pohádka a Všechnopárty a kremloboti vylezli. A jak tak koukám, tak za bolševiky bojuje i opora Hamásu.

4 5
možnosti
RC

Nemeli konvoj doprovazet z Cerveneho krize, podle dohody? A kde jsou? Kdo tedy nedodrzel dohodu?

7 0
možnosti
Foto

I15v85a44n 55M71a25r42e17k

22. 8. 2014 22:39

No asi ten Červený kříž,otálel s doprovodem tak dlouho až Rusům došla trpělivost, je to tak těžké pochopit ? (ale možná že měli jen strach že Ukrajinci konvoj "rozpráší" tak jak to udělali před týdnem s kolonou ruských obrněných vozidel na vzdálenost 20 km a ještě k tomu v noci po které nezůstal ani ten nejmenší šroubek ! ! !) 8-o

6 3
možnosti
AJ

Jo, agresivní pohanka a nepovoleně vstupující makarony dovedou nadělat paseku!:-)

6 1
možnosti
IH

Já nechápu, proč většina komunistů má problém pochopit a korektně reprodukovat nějaký text.

Pro upřesnění: pan Rasmussen neodsoudil jen tak nějaký vstup, ale NEPOVOLENÝ vstup Rusů na Ukrajinu a navíc mluvil o ostřelování Ukrajiny ruským dělostřelectvem. To vám nějak z toho odsuzování vypadlo.

A možná vám to někdo z nějaké humanitární organizace vysvětlí, že  poloprázdné kamiony řízené vojáky ze speciálních jednotek jsou docela neobvyklá humanitární pomoc.

10 14
možnosti
Foto

Vy toho nechápete zdá se víc. Rusům už došla trpělivost se schválnostmi a obstrukcemi kyjevské loutkovlády NATO která servíruje obyvatelstvu Donbasu místo chleba pumy s fosforovou a termitovou náplní.

Humanitární situace v takřka obklíčeném Luhansku je již delší dobu kritická a lidé co tam zůstali se z komických rasmussenových prohlášení nenajedí:-)

12 7
možnosti
LV

L22e53o 27V32a52n66ě64k

22. 8. 2014 21:25

Bláboly. Když od nich dal ruce pryč i Červený kříž, nemá cenu dělat že akorát Ukrajina něco bojkotuje.

7 11
možnosti
Foto

Červený kříž se během svého vývoje stal politickou organizací, která poslouchá rozkazy vyslovené z USA.

S humanitou už toho nemá příliš společného, jak právě na Ukrajině prokázal.

6 10
možnosti
VH

Máte pravdu. Rebelové vytáhli ze skříní a jiných skrýší tanky, děla, minomety, protietecké zbraně a šli bojovat. Vůbec nikdo je nepodporuje.  A toho střeliva, které nacházeli na ulicích!!!

  Máte pravdu - je naprosto vyloučené, aby kdokoliv (tím spíše Rusové) dopravoval pod rouškou humanitární pomoci zbraně. Ještě nikdy se to nestalo!  A Červený kříž by zbytečně překážel, proto nedostal od hodných separatistů bezpečnostní záruky.

   Máte pravdu - třetina kamionů nebyla z neznámých důvodů prázdná (ač tento fakt připustila i ruská strana).

    Jediné, s čím je možné souhlasit jsou obstrukce Kyjeva. Vy byste ovšem kolonu s podezřením, že veze i zbraně proti vám, pustil hned a bez okolků.  (Ostatně - odpovídalo by to nejspíš vašemu intelektu.)

14 7
možnosti
AP

Jistě, ráno vstanete, zajdete do sámošky na rohu a koupíte 5 rohlíků, litr mléka, raketomet GRAD, čtvrtku másla, kalašnikov, 1000 nábojů a žvýkačky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik