Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V Česku ukradl režim občanům ze dne na den 10% vkladů a mezd řízenou devalvací koruny. Čekal bych, že zde budou prostesty, srovnatelné s těmi na Ukrajině a ono nic. Místo toho demonstrují Ukrajinci, kteří se chtějí také nechat v EU okrást

1 2
možnosti
RH

neukradl nic, devalvace je jen změna kurzu deviz. V tomto směru byli komunisté důslední a směnitelnost vůbec neexistovala.

2 0
možnosti
JN

na ukrajine neni ohrozena zadna demokracie, ale ruska snaha tuto zemi ovladnout, proto podporuji ukrajinske demonstranty, nikoli ukrajinskeho vlastizradce janukovice. no a vy , levicaci pochopitelne podporujete rusko, toz podporujete si ho, mne k tomu nepotrebujete.

1 1
možnosti
JJ

J29a87n 35J49o67š22t

1. 2. 2014 14:03

Myslet si neznamená vědět ... víte vůbec, že více jako 1/3 Ukrajiny (vč Krymu), ta nejbohatší část, je kmenové ruské území obývané Rusy, které k Ukrajině násilně připojil až jistý gruzínský komunistický tyran ?

0 1
možnosti
RH

Představa, že na Ukrajině byla kdy demokracie, je hodna levicového prosťáčka.

2 4
možnosti
VB

Jak to myslíte ? Co s tím má dělat levice a pravice ? Jinak máte pravdu s tou demokracií - na Ukrajině vládne mafie stejně jako u nás, jen si sem tu ukrajinskou nesmíme pustit.

1 2
možnosti
MP

Vy máte ale odvahu. Od eurohujerů to sklidíte..

0 1
možnosti
Foto

jestli si mám vybrat mezi režimem před rokem 1989 nebo eurohujerismem, volím to druhé. To ale neznamená, že nemůžu plně souhlasit s autorem blogu a zajímalo by mě, kdy se někdo z politické či novinářské moci vyjádří dle skutečnosti a né dle toho, co chce někdo slyšet ... měla Ukrajina volby do parlamentu, měla prezidentské volby? Měla, dokonce několikrát a o nějakých zásadních pochybeních či ovlivňování výsledků bylo minimum zpráv ... takže opozice měla pěkně počkat do dalších voleb a né jít stavět barikády a obsazovat úřady ... udělat to v Praze, dostaneme zrovna tak po kokosu jako ona opozice ... a nebude to ve jménu EU či Ruska jako na Ukrajině ale ve jménu dodržování ústavního pořádku ... na změnu jsou volby, né barikády a že to podporuje EU je pouze otázka obchodu a vývozu zboží, nikoli ve jménu lidských práv ...

2 2
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik