Na Česko jsou namířeny balistické rakety SS18

Naše členství v NATO nás v příštím vojenském konfliktu této aliance v Evropě bezprostředně ohrožuje místo proklamované ochrany. Pravděpodobnost války s každou novou sankcí vůči Rusku lineárně narůstá.  

Na strategické objekty v České republice jsou nyní zaměřeny nosiče SS18 (každý může nést až 10 jaderných hlavic). Podle zpráv z ruské státní televize by Česko v případě války NATO s Ruskem představovalo v očích ruského generálního štábu území pro přeskupování pozemních vojsk NATO.

Bylo by tak cílem prvotního úderu. Česká kotlina by se tak přeměnila v radioaktivní kotel obklopený kopci a horami. S každou další sankcí států NATO proti Rusku se tak dostáváme do stále většího nebezpečí, že v případě rozpoutání války nám bude spojenectví s NATO spíše ke škodě a ne k užitku.

A je zcela jedno, zda jsou nepřátelské kroky z popudu USA proti Rusku podnikány na základě jeho údajného zasahování do vnitřních záležitostí Ukrajiny. Výsledek bude pro nás zničující.

S bezpečností jsme na tom nejhůř od r. 1938. Ještě nikdy nebyly na naši zem namířeny strategické balistické rakety, jako je tomu dnes. Ještě nikdy (kromě doby protektorátu v letech 1939-1945) jsme neměli tak slabou a malou armádu jako je tomu dnes. Nyní máme pár stíhacích letounů, které jsou půjčené, a podle leasingové smlouvy je naše armáda ani nesmí použít v případě války. 

 

Reakce na podněty čtenářů:

Jan Andrle

pisete "Naše členství v NATO nás v příštím vojenském konfliktu této aliance v Evropě bezprostředně ohrožuje...", ale to asi bude jinak, ne?

Ty rakety na nas zaciluje Rusko, ne NATO. Tak prosim nezamenujte priciny a nasledky, clenstvi v NATO je prave ochranou pred nimi, at uz aktivne ci pasivne. Je sice mozne, ze v pripade naseho neclenstvi by na nas ted ruske rakety nemirily, ale zato bychom mozna uz byli ve fazi vyjednavani o jejich dobrovolnem docasnem rozmisteni u nas...

 

Jaká je příčina, že na nás jsou zacíleny rakety ruské armády? Není to náhodou to řinčení zbraněmi ze strany NATO, které se vměšuje do dění na Ukrajině? Je to opravdu ta obranná aliance, která má ve svých stanovách, že bude ctít OSN a pouze bránit své členy s jejím souhlasem? Nebo se spíše jedná o samozvaného četníka, který si osobuje právo, které mu nepřísluší? Má snad Ukrajina, která dosud není členem NATO, na svém území ruské rakety? Víte o tom něco?
Myslíte si, že by se Krym odtrhl od Ukrajiny, pokud by v Kyjevě nenastal násilný převrat za podpory USA a EU?

Já bych nezaměňoval příčiny a následky. V opačném případě lze odůvodnit i to, že koule je vlastně hranatá.

Kdo schvaluje zločiny a přípravu na ně, ten se stává spoluviníkem!

Autor: Jiří Soudek | sobota 27.12.2014 12:36 | karma článku: 32,21 | přečteno: 3319x