Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Už někdo někdy prokázal, že ruští dobrovolníci, kteří bojují na straně separatistů, jsou převlečení ruští vojáci v aktivní službě řádné ruské armády a podléhají bezprostředně vojenskému velení Kremlu?

Znamená to, že i české armádní velení je zodpovědné za české občany, kteří dobrovolně bojují v občanském konfliktu na Ukrajině? Nemělo by Česko nakonec spravedlivě uvalit sankce také samo na sebe kvůli těmto svým občanům?

Podle zpráv, které přicházejí od separatistů, také na straně Ukrajinské armády bojují žoldnéři z Itálie, Francie nebo Polska. No a protože v případě Rusů není třeba zveřejňovat důkazy, můžeme tedy i o dobrovolnících na straně Ukrajinské armády bez důkazů tvrdit, že jsou to převlečení vojáci NATO?

1 1
možnosti
Foto

I kdyby ti ruští dobrovolníci byli převlečení ruští vojáci s žoldem, tak  vůbec nic neznamená, protože jako neoznačení dobrovolníci nemusí poslouchat příkazy generálního štábu ruské armády, což má nevýhodu v tom, že nepodléhají ochraně podle mezinárodních konvencí.

1 1
možnosti
MM

Samotným důkazem je slizký skřet Putin se svými skutky. Ukradený Ukrajinský Krym, rozvrácený východ Ukrajiny, diktátorský režim v Rusku a prolhaná propaganda z ruských medii, když svobodná media byla Putinem umlčena a oponenti pozavírani.

5 1
možnosti
RH

A jaký je problém zeptat se rozvědky?

2 0
možnosti
LN

..na louce se pase bílý kůň.....jako má barvu...???

2 0
možnosti
Foto

Důkazem je propaganda. Pan švédský ministr a další potentáti ji použili i proti prezidenmtu Zemanovi. Buranům, kterých je většina, to stačí.

2 6
možnosti
ZB

Píšete,že buranů je většina.To také vysvětluje proč dostal Zeman ve volbách většinu hlasů,buranům někdo takový stačí....;-)

9 3
možnosti
Foto

Od minulého století do současné doby se USA a Rusko hlídaji pomocí satelitů a díky tomu vědí o každém pohybu vojenské koloběžky.  Takže jsou i záznamy  ze satelitů o pohybu ruských vojsk na Ukrajinu. Potom jsou to odposlechy, protože každá vojenská jednotka se musí nějak dorozumívat z velením.  Dále jsou k dispozici fotografie z Donbasu, Luhanska na kterých je vyfocena technika, kterou používá jenom ruská armáda a žádná jiná je nemá k dispozici. Rovněž tak Ukrajinská strana má zajatce a z jejích výslechu vyplývá, že  Rusové na ukrajině operují.

4 2
možnosti
TH

Ale vše z toho pouze tvrdí a nepředhodí do pléna, aby si každý mohl udělat názor - místo toho jim ten názor předkládají předvyrobený, tudíž se nedivím, že si někdo dovolí pochybovat, protože pochybování je na místě.

2 2
možnosti
Foto

Někdo je má, někdo je mít nechce.

3 0
možnosti
ZB

Doba se změnila.Pokud by Hitler obsazoval země vojáky bez označení a tvrdil,že jsou všude na "dovolené" žádná 2.světová válka by oficiálně ani nebyla a vše by bylo v pohodě.Rusové neválčí podle staré učebnice,styl vedení války je skrytější a to zákeřnější.A dokáže oblbnot ty,co to nechápou...

8 3
možnosti
JK

J39a13n 19K91r44a20u86s

6. 9. 2014 19:59

Můžete, pane Bárto, předložit důkaz vašeho tvrzení?

4 3
možnosti

Zcela nepochybně šlo ze strany Ruska o agresi a je známka slabého ducha to popírat proto, že se agrese neodehrála podle nějaké učebnicové definice nebo zažité představy, v jednadvacátém století už asi nikdy neuvidíme valící se tankové svazy a pochodující divize pod prapory agresora, avšak to neznamená, že se nebude útočit a vpadat na cizí území. Svým zbrklým angažmá  Rusko utrpělo ekonomicky sankcemi i prestižně svým odtržením o vyspělého světa.

9 4
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik