Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

modrénebe

5. 1. 2012 15:00
dobře jste slova nakladl,

ale úplně špatně je použil. Vzhledem k věku toho asi moc už nenastudujete. Dodatek, víc než komunisti kteří s námi orali 40 let to být horší nemůže.

0 0
možnosti
J

jsoud

5. 1. 2012 15:10
Re: dobře jste slova nakladl,

To se teprve nyní ukáže, když vzniká jasné zadlužení státu. Za komunistů sice také vznikalo, ale nebylo na první pohled patrné. Nyní ani ty proklamované svobody nejsou velké části občanů nic platné. Svobodný je jen ten člověk, který se může třeba zítra sebrat a jít pracovat k jinému zaměstnavateli. To je však při neexistenci skutečného pracovního trhu nemožné. Každý informovaný občan přece ví, že na jedno volné místo obchodního zástupce připadá 30 nezaměstnaných. Také výdělky nejsou tak vysoké, aby velká část občanů nežila z ruky do úst. Tak při ztrátě zaměstnání jsou vydáni do rukou podařené koalice, která přijímá zákony v rozporu se Základní listinou práv a svobod. Vytváří z občanů nevolníky, kteří nyní budou pracovat i zcela zdarma. jen ti občané, kteří budou mít možnost se hájit u soudu, mají šanci se tomuto bezpráví postavit. Ostatní zapláčou.:-P

2 0
možnosti
VH

Stará kára

5. 1. 2012 14:56
Aha: "Mezi největší dlužníky nyní patří Japonsko, USA, ....

..... Itálie, Francie."   Přitom prý "investoři investují do jiných států než vyspělých. Z čeho usuzujete, ekonomický genie? Kdo myslíte, že těm zadluženým státům půjčil (tedy investoval)?  No ti soukromí investoři.Jestli myslíte, že dluhy států (tedy vlád!!!) vznikají tím, že ve státech nikdo neinvestuje, tak jste na tom s ekonomií podstatně hůř, než koza s pověstnou petrželí.

0 0
možnosti
OK-F

Otto Katz - feldkurat

5. 1. 2012 15:24
Re: Aha:

Nic nového! Já autora upozorňoval, že Marx může být jen jeden ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik