Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BB

Kocáb? To je ten, co se pouze účastnil odchodu Sov. vojsk?A pak ho oslavovali jako nadboha? To je ten neúspěšný čmáral a hejkal,co se ukazoval občas na obrazovkách?Dnes bude kritizovat Prezidenta? ON, Taková nula????Zase mu docházejí prachy, tak potřebuje asi flek někde výše - hnus. Ten je na pořádnou rá nu. Odporný sli zoun a chameleon ;-€;-€;-€;-O;-O;-O!!!!!!

2 0
možnosti
IJ

I65v53a93n 89J48i16r34e86š

25. 10. 2014 16:30

Karma, popsal jste situaci přesně.

0 0
možnosti
RM

Kocáb chce "pevně a neochvějně" bojovat proti Putinovi. Prostě tam seděl bolševik jako vyšitej.

Kdyby Kocáb nebyl tak tragickej, byl by až směšněj.

2 0
možnosti
KD

Minulou nedeli v Otazkach Vaclava Moravce na CT jsem se hezky pobavil. Hoste byli Kocab a Kmonicek, petice byla predana Hradu. Kmonicek v primem prenosu informoval, ze prezident Zeman se rozhodl pozvat na Hrad ctyri petenty, Kocab souhlasne zamrucel a Kmonicek zacal jmenovat Ferda Mravenec....... Kocab koukal jako kdyby mu uletli vcely. :-)) Proste ti nasi slunickovi pravdolaskovci se ani nepodivali, kdo vsechnu tu petici podepsal.

2 0
možnosti
SB

prezident Zeman je občas mimo, Kocáb je mimo stále

6 1
možnosti
JH

Až 60% Čechů se údajně bojí Putina, Češi jsou vystrašení z eboly. To jsou dva významné titulky z našich hlavních ANOfertních médií. Hovořil jsem s Čechy, ostatně dělám to každý den a nikdo se mi nepřiznal z obavy, jak z Putina, tak z eboly. Odkud to ti soudruzi berou? Spíš se mi přiznali z obavy ze stále se zvyšujícího státního dluhu a možných následků tohoto, spíš z obavy o občanské svobody v tomto státě, kde začíná vládnout plíživá totalita, spíš z obavy o svůj život v novodobé zelené Evropě, kde budeme mít 40% obnovitelných zdrojů energie v roce 2040. Již dnešní finanční zátěž je neúnosná. Po vzoru komunistů bychom měli být razantnější, ne 40 ve 40., ale komunisticky 60 ve 30. Toť naše heslo rudým písmem na zeleném podkladu. A děj se vůle Boží.

10 1
možnosti
JT

J37o83s44e12f 47T96a30h74i22r

24. 10. 2014 19:54

Je úsměvné když taková nicka jako je Kocáb chce hodnotit prezidenta. Kocáb je neúspěšný hudebník,politik no prostě pravdoláskař který ničemu nerozumí ale do všeho kecá.:-/

16 1
možnosti

Neúspěšný hudebník? Nesmíš vejrat  a poslouchat jen tu svou dechárnu... :-)

2 2
možnosti
Foto

Videu jsem dal jen polovinu casu. vice jsem Kocaba nemohl poslouchat. Chlpapec placa, je uplne zblbly., to je muj nazor. Oznacit Zemana za vlastizradce jen pro par slov je odvaha. Ale i on ma pravo kecat nesmysly., Dnes to leti.

20 5
možnosti
Foto

Kocábovi nemůžeme upřít zásluhu, že vylifroval sovětskou armádu od nás. Ale jednou jsem ho slyšela, jak se zastával nepřizpůsobivé menšiny slovy: oni na chodbě sice mají nepořádek, ale když k nim přijdete do bytu, mají uklizeno. Takže se mu zdálo v pořádku, že chodby těchto domů jsou zcela vybydlené, špinavé atd., jak to často vidíme v televizi. Měl by se držet té své muziky. Vůbec nevím, proč s ním byla vedena diskuse na obrazovce.

0 7
možnosti
JN

J47o73s26e87f 41N32o93v31a40k

24. 10. 2014 19:20

a ma pravda i kdyz kocaba nemusim, zemanova laska k rusku skutecne zavani umyslnym ohrozenim nezavislosti teto zeme.

6 19
možnosti
Foto

Nevím, zda se může jednat o vlastizradu v případě charakteristiky konfliktů na Ukrajině jako občanské války. Vy i já máme snad právo na vlastní názor.

14 2
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik