Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

K54a90r29e16l 66V79o85v95e17s

20. 4. 2014 21:22

Těch informací se nedočkáme a proto je zbytečné si hrát na "veřejnoprávní" médium, které navíc musíme povinně platit. A proto je třeba ty stanice buď zrušit nebo privatizovat .

0 0
možnosti

Než začnete kritizovat, možná byste si měl doplnit nějaké informace - třeba o žurnalistických žánrech. Konkrétně doporučuji definici útavru zvaného "komentář!. To je totiž osobní názor nějakého člověka, takže na tom, co řekla paní Zbavitelová či kdokoliv jiný (ať se mi to líbí či nelíbí) není nic špatného a patří to do každého, tedy i veřjenoprávního média.

Víte - jsou lidé, co se domnívají, že sežrali všechnu moudrost a pravdu mají jen oni. - a kdo má jiný názor, tak lže (či vytváří porpagandu).  No a pak jsou jiní, co si kromě zpravodajství rádí přečtou (poslechnou) i názory jiných lidí, kteří jsou většinou vzdělaní, danému oboru se věnují a mívají tudíž  víc a hlubší informace. Protože i takový komentář pomáhá k utváření daleko relevantnějšího názoru a navíc to svědčí i o určité inteligenci a konstruktivním způsobu myšlení dotyčného :-)

11 0
možnosti
VS

Pokud vám někdo vymývá mozek, tak je to opět jen váš problém. Mám vlastní hlavu a trochu zkušeností, Takže si to dokáže přebrat. Ale netvrdím, že moje pravda je vždy ta pravá. To je dáno jak  mým směřováním, tak i názory. Takže je jasné, že se nemohu shodnout s někým kdo má opačný názor. Například na komunisty atd. [>-]

7 0
možnosti
PK

Nuda, nuda, šeď, šeď.Rv

0 0
možnosti
MP

Demokracie tu bude, až se pražské letiště vrátí k názvu- Praha Ruzynské letiště.[>-]

0 7
možnosti
PV

Je to pořád dokola. Autorovi se nelíbí propaganda na veřejnoprávních médiích, komu by se taky líbila, po tom, co tady předváděly dva minulé režimy. A jediné, co dovedou tzv. oponenti, je, nazvat ho přívržencem Putina, o kterém v článku nepadla řeč. Nebo řeči o Ruské propagandě. Co to je za hloupost? Kdo sleduje nějaké ruské zprávy? Kdo čte ruské noviny? Nevím o takovém. Řeč je stále o našich tzv. novinářích a reportérech.

Když se tak člověk zamyslí, ve světle současné masáže, co asi museli zamlčovat poslední léta, z toho jde děs. (jedna autorka to v diskuzi lehce nakousla)

Autore, dík za názor:-)

3 6
možnosti
AF

Mám za to, pane autore, že se jich nedočkáme nikdy.

Buď jsou média úplatná, nebo ovlivněná či mají strach... kdoví !

Je to stejné jako zprávy o Natálce. Je mi dítěte opravdu líto, to každému.

 Už ale postrádám vzpomínkový článek o znásilněném, přizabitém Patrikovi, o ubodané taxikářce, o mačetářích, o napadených manželích bandou cikánů a dalších ukázkových napadeních ??? Nikde nejsou :) A není možná pro obavu před pravdou ani diskuse k případu " Natálka " I oni a jejich rodiny na to nezapomenou do konce života !! Lži, zamlčování , polopravdy : to jsou informace, které dostáváme Rv

4 1
možnosti
VS

Mluvíte o netolerenci, a sám jste netolerantní, protožer se snažíte prosadit, že právě ten váš názor je pravý. Dám vám radu, když to není podle vašeho gusta přelaťte! Jinak s názorem komentátorky kterou tak kritizujete nemám problém. Ono taky: není člověk ten který by se zavděčil všem;-O

4 1
možnosti
ZB

Neměl by jste si také položit otázku : Kdy se dočkáme pravdivých informací od Putina a ruské propagandy...?

7 2
možnosti
PH

Putin s Obamou si mohu v tomto případě podat ruce.

2 3
možnosti
Foto

Jj, informují špatně. Bohužel, jen do doby kdy se zase Putin přizná nebo podřekne.:-)

9 0
možnosti