Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jsoud

26. 2. 2011 23:37
Vstup i na Hrad je možný.

Pro ilustraci uvádím znění o.s.ř. § 325b

(1) Povinný umožní tomu, kdo provádí výkon rozhodnutí, přístup na všechna místa, kde má své movité věci umístěny.

(2) Každý, v jehož objektu má povinný svůj byt (sídlo, místo podnikání) nebo jiné své místnosti, je povinen strpět, aby

ten, kdo provádí výkon rozhodnutí, provedl prohlídku bytu a jiných místností povinného. Nesplní-li tuto povinnost, je ten, kdo provádí výkon, oprávněn zjednat si k bytu nebo jiné místnosti povinného přístup.

Z uvedeného jasně plyne, že exekutor, který při provádění exekuce ve vyjmenovaných případech řídí obecným právním předpisem (o.s.ř.) může vstupovat dle svých indicií kam se mu zlíbí. Vždy může tvrdit, že tam je majetek povinného.

0 0
možnosti
C

carolusI

26. 2. 2011 17:53
Smekám.

Popsal jste to hnojiště úplně přesně. Jen nevím jak z toho ven. Vládne nám totiž stejná sebranka, která vládla už za komunistů jen nás oblbují jinými hesly. Tyhle nenažrané svině od koryt po dobrém nedostanete. A  spravedlivější zákony by byly proti jejich zájmům - to oni nepřipustí.

0 0
možnosti
J

jsoud

26. 2. 2011 13:02
Proč je málo práce v ČR?

Primárně za to může současná vláda. Ta za to zodpovídá, protože to má v popisu práce. Nedělá taková opatření, která by zlepšila situaci. Spoléhání na zázrak a zahraniční investory je kratkozraká politika. O tom by mohli vyprávět v Irsku. To bylo donedávna oslavováno jako tigr evropské unie. Samé zahraniční investice a nyní je v hluboké depresi.

0 0
možnosti
SB

Morgiana

26. 2. 2011 12:18
když

já si ale taky myslím, že kdo chce práci najde.PRACI NAJDE. nenajde určitě hned práci na kterou vystudoval a nebo takovou o které snil. To je právě ten problém v česku. Někdo udělá například právnickou fakultu a má pocit že by měl mít k dispozici advokatské místo a nebo místo související s jeho oborem. To je ale omyl. Už jako mladý musíte koukat jaký je stav na trhu a podle toho se rozhodnout co vystudujete a pokud jsme opravdu rozhodnuti studovat obor, který má převis , tak holt musíte počítat , že budete třeba řadu měsícu dělat podavače zboží v Tesku, než dostanete někde šanci . Bohužel to samé platí o 50 a výše. Kapitalismus si na zasluhy ohled nebere. Je ti 50 a nemáš na nájem musíš vzít to co je . Proto budou vždy uspěšnější lidi povrchnější s větším rozsahem než uzce specializovani odborníci. Neříkám že je to správně , ale tak to prostě je.

0 0
možnosti
J

jsoud

26. 2. 2011 12:52
Zkušenost se získáváním práce v ČR.

To mluvíte z vlastní zkušenosti? Nebo jste o tom pouze slyšela? čistě statisticky je zřejmé, že když je volných 50.000 míst a je bez práce 500.000 občanů, tak v ideálním případě bude stále 450.000 nezaměstnaných. To je to řešení, které umožňuje všem schopným pracovat? Takto uvažují jen ti, kteří práci mají. Já však mohu ze své zkušenosti uvést, že mi při ztrátě zaměstnání v jednotlivých případech trvalo i celý rok než se mi podařilo získat zaměstnání. A to jsem si nevybíral. Když jsem se přihlásil jako zájemce na práci u pasu ve výrobě, tak mě nepřijali. Za prvé kvůli věku a za druhé kvůli středoškolskému vzdělání. Hodnotili to jako příliš vysokou kvalifikaci.

0 0
možnosti
ATM

A ty, MORHHO

26. 2. 2011 11:47
To má pan president Klaus naprostou pravdu....

Kdo není naprosto neschopný  a chce pracovat, práci najde.  To je naprosto jasné.  Jsou ale spousty  lidí, kteří nechtějí pracovat, nebo si vymýšlejí, co chtějí dělat a co ne.  Pak jsou naprosto neschopní nýmandi, kteří neudělají za nehet práce, no a těch se každý soukromník  musí zbavit.  [>-]

0 0
možnosti
B

bajo.ano

26. 2. 2011 12:07
Re: To má pan president Klaus naprostou pravdu....

 pán je rentiér ? RvRv

0 0
možnosti
IW

interstellar wind

26. 2. 2011 11:25
Klause se cely zivot zivi jako statni urednik

z nasich dani. Nikdy poradne nikde nepracoval

0 0
možnosti
T

terezav

26. 2. 2011 11:15
vtip je totiž v tom,

že Klaus vychází ze své pozice; on pracovní podněty dostává neustále, a tudíž už pravděpodobně neuvažuje, že je narozdíl od něj spousta lidí se základním vzděláním či se s střední školou typu OA atd, ze které se schrlí spousta absolventů; schopného člověka si práce většinou (tipuji tak v 90% případů) najde; problémem však je, že schopných lidí moc není; ti co nemohou najít zaměstnání jsou obvykle buchty nebo peciválové, kteří příjdou ve tři domu a zasednou k televizi; pochybuji, že ti úspěšní ti co práci mají a lidé, které si práce snadno najde, že by chodili domů a čučeli na tv. Je obvykle na člověku, co pro sebe udělá, jak se vzdělává, jak je flexibilní, co může zaměstnavateli nabídnout; to pohodlní, ti to mají těžké, ti co dřou, pracují na sobě a umí se prodat, ty si práce najde sama

0 0
možnosti
C

certik_bertik

26. 2. 2011 10:23
Klaus

je pouze akademik a z hlediska ekonomiky je jen teoretik, vůbec nemá páru jak to na světě chodí

0 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik