Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na současnost nelze nadávat, protože proti tomu, co v budoucnu přijde, jde o ráj na Zemi. Pohroma přijde z několika příčin. Jednou je hrabivost politiků a druhou jejich hloupost. Zabránit krachu by se dalo jedině totální změnou vládnoucího systému. To je však vyloučeno podstatou demokracie, která stojí na hlouposti většiny.

0 0
možnosti
JF

J29a80n 39F32r57o63l46í37k

27. 7. 2013 13:34

Mám Vám autore vystřelit z Aurory aby se Vám vrátil ztracený ráj?

0 0
možnosti
MP

Nemáte co ocitovat, takže jste docela obyčejný lhář. A za to já opravdu nemůžu.

Dokážete přiznat, že jste se zmýlil, nebo jste tak zakomplexovaný, že to nepřiznáte?

0 1
možnosti
MP

To byla odpověď panu Janotovi, který nesmyslně „dedukuje“ a tvrdí, že jsem napsal něco, co jsem nenapsal:

„To jste při psaní svých příspěvků tak postižený "virozou", že si nepamatujete co jste napsal? Za to ale vážně nemůžu.“

Redakční systém jako často nezařadil příspěvek do správného vlákna.

0 1
možnosti
Foto

Na uživení vám stačí nějakých 2000 na měsíc, to znamená nějakých 40 odpracovaných hodin za 50 Kč na hodinu. Už hodně dlouho jsem se nesetkal s tím, že by někdo platil méně. I nekvalifikovaným brigádníkům se často vyplácí více.

0 2
možnosti
Foto

To patřilo k příspěvku pana Kruma

0 1
možnosti
Foto

Mně by fakt zajímalo kdo konkrétně by vám měl zajistit práci, když vy ji nemůžete nebo nechcete sehnat. Proč si myslíte, že byste se měl celý život držet jen oboru, který jste se kdysi dávno vyučil nebo vystudoval. Svět se mění a pokud to nejste schopen akceptovat není to vina systému ale vaše.

0 1
možnosti
Foto

To neoliberální, pravicové ideologické klišé, že kdo chce, ten si práci vždycky najde je skutečně pravdivé. Práce je všude kolem opravdu hodně. Co vám pravičáci už neřeknou je, že za tu práci co si najdete nedostanete zaplaceno. To víte, mzdové náklady jsou prostě jen další náklady. A i zaměstnanec, co dělá zadarmo je pro pracovitého, pilného a schopného podnikatele moc drahý. Zaměstnanci mají, zejména podle českých pravicových podnikatelů být rádi, že mají celý den něco na práci a ne chtít za to ještě peníze. Kdyby mohli, tak by místo výplaty chtěli po svých zaměstnancích, aby platili ještě vstupné!

2 2
možnosti
Foto

Vy jste nějakého takové o nichž píšete potkal nebo jen plácáte blbosti, protože nemůžete sehnat práci neb neumíte nic oč by měl někdo zájem??

1 1
možnosti

Prace je vsude dost, problem je vyplatou.

2 0
možnosti
PV

Tohle už říkával klasik, že práce je všude dost, stačí se rozhlédnout. Jen ti světovými univerzitami protřelí ekonomové ne a ne vymyslet, jak to ufinancovat. Jasné, mají úplně jiné starosti s hrabáním pod sebe. A to je asi ta bída kapitalismu, ten začarovaný kruh...

0 0
možnosti
Foto

J22i67ř86í 23K58r57á77m

22. 7. 2013 15:30

Pane autore, pokud hledate praci, tak vezte, ze jednaz veci na, kterou se take hledi je vzhled. Pokud vypadate jako na Vasi profilove fotografii, nesmite se divit, ze na nektere profese, kde je proste styl a profesionalni vzhled vyzadovan Vas nevezmou. Je hezke byti rebelem v baseballove cepicce s plnovousem v tricku, nicmene pokud na svem vzhledu lpite, a nehlasite se zrovna na manzera rockoveho klubu, tak bohuzel si sam snizujete pole potencialnich pracovnich prilezitosti. Ono mnoho lidi si neustale stezuje, nicmene ne vzdy je na vinne trh, napriklad u nekterych postarsich muzu neni vzdy na vine jejich vek, ale napriklad neznalost jak se pouziva kouzelna lahvicka s nazvem - eau de toilette.  Ono sice existuje hezke prislovi, ze spravnej chlap smrdi i na fotce, ale ve svete byznysu se to az tak moc neceni.

3 1
možnosti
Foto

Správně. Uchazeč o zaměstnání může být tupý jako tágo, ale když bude mít hezky účes, hadry a příjemný parfém. nikdo to nepozná. Co takhle. že bychom místo do školy začali děti posílat do salonu krásy, kde by místo učebnic studovali modní časopisy, aby věděli co zrovna frčí?

1 1
možnosti
Foto

Ano, souhlasím...

...s nadpisem.

4 1
možnosti
IM

I68v61o 64M83i94l17d69a

22. 7. 2013 14:25

fakt jste tu žil před rokem 89? pak trpíte ztrátou paměti, a to tak, že úplně. heleďte, Severní Korea a Kuba nemá odborníky, že byste se mohl uplatnit třeba tam... a vemte s sebou i Milouše CháveZe. s jehou suitou, to se nám pak bude zase dobře dýchat

3 1
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik