Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

"Evropská unie velmocí, které podepsaly Mnichov, z nichž každá aspiruje na konečné vůdčí postavení v Evropě, je dlouhodobě nemožná. Lisabonská smlouva posiluje mocné národy a státy proti slabým. Proto jsem proti ní." Toto prohlášení dokladuje chrakter soudruha Dr. Kubáta.  Bylo napsáno jako  poselství   k a n d i d á t a  KSČ(M)  d o p a r l a m e n t u   E U !!!  Jaká morální bída, kandidovat do orgánu organizace, proti níž jsem.

   Děkuji, že vím, kde čerpáte: z obdobně placených zastánců "východu", jakým jste i Vy.

2 0
možnosti
JR

J84a96r67a 10R49a27n62k

31. 8. 2014 22:50

Vy uz se take nesmite zucastnovat diskusi? Pisete stejnym zpusobem, jako soudruzi Fojtik a Hermanek, uz aby ten rusky cirkus skoncilRv

0 0
možnosti
PS

Radikalni strana jsou posuci, ale nejsou nijak zasadne fasisticti. Fasistickou stranou je Svoboda, Pravy sektor a pak ještě několik bezvýznamných straniček. Ikdyz v dnesni Ukrajine ma ted uz mozna i vetsina lidi hodne blizko k vypatemu nacionalismu, takze zas tak moc daleko od pravdy nejste.

2 1
možnosti
ZB

Pokud jde o přiznivce vypjatého nacionalismu,nejvice jich žije v Rusku.Pokud někdo označuje za fašisty nacionalisty, tak je nejvic fašistů v Rusku.To autorovy blogu už nevadi...

3 0
možnosti
VH

Benderovy cíle byly jasné: Zbavit se tyranie KSSS. Tyranie, při níž mizí statisíce neznámo kam, při níž miliony umírají hlady a zbytek (rolníci) je ožebračen. Tyranie, která prakticky zlikvidovala ukrajinskou inteligenci.

  Jistě: Jeho chybou bylo, že ztotožnil gangstery z KSSS s ruskou národností. Jenže nebyl první, ani poslední, kdo takto chyboval (kdo útisk vládců ztotožnil s útiskem od celého národa).

          Zdecimovaní a decimovaní Ukrajinci vítali německou armádu jako osvoboditelku od tohoto útisku. (Opět nebyli první, kdo se zmýlil. Tedy pokud se vůbec mýlili - horší už to být opravdu nemohlo).  V tom se Bandera od převážné většiny Ukrajinců vůbec nelišil.  Od okamžiku, kdy se přidal k "osvoboditelům", nabraly "dějiny banderovců" již nikým neřízený spád.

       Ergo: Bandera je plodem zločinné činnosti VKS(b), resp. KSSS.

       PS: "Jak asi bude vypadat rozsudek soudu, když si ani soudci nemohou být jisti, že se jim dostane přiměřené policejní ochrany před hrubým zacházením od nepřizpůsobivých, ....."? 

      PS2:  Jak "fašisté" (prosím upřesnit, kdo to skutečně je a proč tyto lidi jako fašisty vnímáte) 'ovlivňují dění na celé západní Ukrajině'?

6 0
možnosti
VH

Ještě jedno PS: Když píši o Ukrajincích, mám na mysli   e t n i c k é    Ukrajince. Ukrajina má problém všech vícenárodnostních států.  Díky bohu, že jím po válce postupně od roku 1945 náš stál přestal být.

1 0
možnosti
Foto

Česko podporuje totalitní režim v Kyjevě, který používá násilnických fašistických metod vůči svým odpůrcům. To je bohužel realita, kterou jste správně pojmenoval. Karma R^

2 8
možnosti
VH

Z kterých dvou (skutečně vzájemně nezávislých) zdrojů svá tvrzení čerpáte? Tušil bych, že z rádia Jerevan.

5 1
možnosti
MK

Ani se nedivím, když komunisté na Ukrajině podporují Putina a ruskou politiku.

7 2
možnosti
Foto

To u nás by se to nikdo neodvážil, i když komunismus je naším právním řádem definován (jako nacismus) jako zločinný a zavrženíhodný. Když budete mít na tričku háknkrajc, tak vás seberou, když vercajk, nic se nestane.

5 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik