Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Druhou světovou válku rozpoutali Anglosasové – Hitler byl pouze jejich loutka!

Američtí a angličtí oligarchové si ho vybrali jako vhodného vůdce útoku na Sovětský svaz , aby tak zakryli  své skutečné agresivní plány, které předpokládaly přeměnění ruského prostoru v jejich kolonie.

Jejich původní předpoklady, že se Sovětský svaz řízený komunisty rozpadne sám a nebude schopen ekonomického růstu, se v třicátých letech 20. století ukázaly lichými. V jejich doméně řádila světová krize a  v Rusku rostla průmyslová výroba. Tedy k odstranění Stalina a obsazení Sovětského svazu dali vypracovat nový plán, který počítal s nasazením německých i dalších spojeneckých vojáků ve velké válce, která měla napravit neúspěch z roku 1920, kdy se Sovětský svaz ubránil útoku západních spojenců.

 Aby vše probíhalo podle jejich přání, tak před začátkem Druhé světové války do Německa americké a anglické banky investovaly finance v objemu, který by dnes představoval jeden bilion dolarů. Jednalo se hlavně o investice do zbrojního průmyslu. Součástí přijaté strategie Západu byl i tichý souhlas se zastavením splátek reparací Německa hlavně Francii.

Velká část německých vojensky důležitých korporací patřila v 30. letech americkému kapitálu. Od nich získal Hitler peníze na volební kampaň. Nebyla to žádná náhoda. On splňoval všechny předpoklady k přípravě Německa na útok proti Sovětskému svazu.

V roce 1930 byla ve švýcarském Basileji vytvořena Banka pro mezinárodní vypořádání (BIS). Oficiálně měla realizovat úhrady německých reparací ve prospěch vítězných zemí  První světové války. Ve skutečnosti proudily peníze přes BIS opačným směrem z USA, Británie do Německa.
Zakládajícími členy byly centrální banky Británie, Francie, Itálie, Německa, Belgie i řada soukromých bank. Ve vedení banky BIS se po celou dobu její existence i za trvání Druhé světové války střídali Američané, které nominovali Morgani z USA. Na frontách Druhé světové války umírali vojáci, v Basileji se však scházeli bankéři z Německa, Japonska, Itálie, Británie a USA na jednáních BIS. Zde táhli za jeden provaz činitelé zemí, které spolu byly oficiálně ve válce!

Lze tedy předpokládat, že i otevření druhé fronty v Evropě bylo Američany odkládáno co nejdéle až do okamžiku, kdy pochopili, že i bez nich bude Německo se svými spojenci poraženo vojsky Sovětského svazu. Pak jim nezbylo než opticky obsadit Francii a další země na západě Evropy, protože pokud by to Američané neudělali, tak by celou Evropu obsadila vojska Sovětského svazu.

Z výše zmíněných skutečností plyne, že celý útok na Sovětský svaz byl připraven vládnoucími elitami za mořem. Z těchto důvodů je pak pochopitelné, že poražení Anglosasové dnes nebudou příliš jásat nad  vítězstvím Rudé armády nad nacistickým Německem. Byla to druhá prohra v řadě, kdy se jim opět nepodařilo obsadit zemi Slovanů na území Ruska.
Z vývoje posledních dvaceti let se jeví, že možná ty předchozí útoky nebyly primárně zaměřeny na politický systém v Sovětském svazu, ale spíše šlo o boj o životní prostor mezi Anglosasy a Slovany. Nyní se to ukazuje zcela názorně, protože již v Rusku není odlišný politický systém. Přesto je tato země bezdůvodně obviňována ze všech zel. Kdo chce psa bít, tak ten si hůl najde!

Pro Česko by spíše bylo logickým vyústěním listopadu 1989 rozšíření spolupráce s Ruskou federací po její demokratizaci. Tu názorně demonstrovali Rusové zcela dobrovolným rozpuštěním Varšavské smlouvy. Takzvaný návrat do Evropy pod taktovkou Američanů je zcela chybný a v rozporu s českými národními zájmy. Jen jsme vyměnili jedno područí dalším a to ještě s mnohem většími ekonomickými a politickými dopady pro vývoj samostatného státu. Také rozdělení federace je jasným signálem, že to bylo záměrně vyvoláno z Německa. Jednalo se o známou politiku: Rozděl a panuj. Nyní je cílem naučit všechny obyvatele anglicky a provést odnárodnění Čechů i Slováků. Také někteří příslušníci inteligence tomu aktivně napomáhají svými teoriemi, že Husité byli barbaři a Jezuité byli požehnáním pro rozvoj Čechů. Za peníze jsou ochotni prodat i svou babičku.

 

Zdroj: http://www.stripkyzesveta.cz/cz/media/1130/valentin-katasonov-hitler-a-liberalni-elity

Autor: Jiří Soudek | pátek 8.5.2015 13:35 | karma článku: 34,38 | přečteno: 2266x
  • Další články autora

Jiří Soudek

Válka oligarchů na Ukrajině sílí! Asi projev demokratického myšlení

Dle posledních zpráv z východu byla konta patřící presidentu Porošenkovi v Privatbance, kterou vlastní gubernátor Dněpropetrovské oblasti Igor Kolomojskyj, zablokována. Patrně má stejnou moc na Ukrajině jako Obama v Americe. Vyostření nastalo poté, kdy dozorčí rada státního podniku Ukrtransnafta zbavila Alexandra Lazorka ,dosazeného dříve Kolomojským, funkce předsedy dozorčí rady této firmy.

22.3.2015 v 19:25 | Karma: 33,83 | Přečteno: 1144x | Diskuse| Ostatní

Jiří Soudek

Přechod na Euro by byl pro ČR za současných podmínek zničující!

Je to cesta do řeckého zadlužení ve prospěch zemí, jako je Německo. K tomu by zákonitě muselo dojít, protože v rámci EU jsou značné rozdíly v ekonomické výkonnosti, které při neexistenci společného rozpočtu nutně vyvolávají deficity lokálních státních rozpočtů. To vyvolává souběžně i rozdílnou míru nezaměstnanosti, která v méně výkonných ekonomikách států EU nadměrně ovlivňuje nevyrovnanost státních rozpočtů. Cesta vydávání státních dluhopisů jen odsouvá řešení do budoucnosti a v určitém okamžiku dochází k spekulativnímu výbuchu a téměř defaultu národního státu.

21.3.2015 v 16:12 | Karma: 32,57 | Přečteno: 1951x | Diskuse| Ostatní

Jiří Soudek

Vláda si nyní osobuje více práv než jí podle Ústavy a Sbírky zákonů ČR náleží!

Schválila průjezd vojsk USA pod hlavičkou NATO přes území Česka, který bude trvat déle, než je obvyklé pro podobné akce. I Ministerstvo zahraničních věcí České republiky to na své webové stránce potvrzuje. Zde je definice MZV o tom co je průjezd, který schvaluje vláda, a co pobyt, který schvaluje Parlament ČR (tedy obě komory Poslanecká sněmovna i Senát):

20.3.2015 v 17:24 | Karma: 27,70 | Přečteno: 997x | Diskuse| Ostatní

Jiří Soudek

Vláda z Kyjeva opět potvrdila, že tzv. Minské dohody nehodlá plnit. Nehodí se jí to!

Nejvyšší rada Ukrajiny tuto dohodu z února 2015 neprojednala a neschválila po jejím podpisu a nyní se tváří, že její plnění je zcela na jejím uvážení. Není prý potřebné dosáhnout shody s místní samosprávou v Luhansku a Doněcku.

20.3.2015 v 12:40 | Karma: 34,16 | Přečteno: 1522x | Diskuse| Ostatní

Jiří Soudek

Kde jste byli, když čeští politici uvrhli naší zemi do područí Západu?

Proč jen ten Edvard Beneš posílal do protektorátu Čechy a Morava parašutisty k uskutečnění atentátu na říšského protektora? Nebyla ta oběť zbytečná, když po roce 1989 se naši „umělci“, kteří se angažovali v rámci OF v politice, rozhodli zaprodat Česko za prázdná hesla o svobodě? Patrně již byli předem uplaceni agenty ze zámoří k tomu, aby působili na občany tak, že nyní již bude vše dobré.

15.3.2015 v 14:19 | Karma: 35,61 | Přečteno: 1686x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Tuleja vzdal nominaci na ministra, připustil selhání. Fiala rozhodnutí vítá

3. května 2024  14:19,  aktualizováno  15:15

Pavel Tuleja se vzdal nominace na post ministra pro vědu, výzkum a inovace. Připustil selhání v...

Tramvaj srazila chlapce, který přebíhal přes ulici. Skončil v nemocnici

3. května 2024  15:03

Záchranáři převezli v pátek ráno do nemocnice šestiletého chlapce, kterého srazila v Plzni tramvaj....

Do školy v Litvínově vnikl muž. Policie ho zadržela poblíž kvůli jiné krádeži

3. května 2024  8:31,  aktualizováno  14:23

Desítky policistů, hasiči i záchranáři se ráno sjeli k litvínovskému gymnáziu. Důvodem bylo...

„Mimořádně trapné“. Akademici a ekonomové kritizují úroveň Tulejových publikací

3. května 2024  14:09

Kandidát na ministra pro vědu, výzkum a inovace Pavel Tuleja publikoval své práce v potenciálně...

  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik