David Rath neučiní zázrak!

Oni ho za něj udělají jeho advokáti. Vše nasvědčuje tomu, že policie a příslušné soudy nemají v ruce žádné použitelné důkazy k jeho odsouzení. Ty tzv. odposlechy jsou na úrovni hospodských tlachů, které si vypráví mnoho občanů této země. Jediný rozdíl je v tom, že je nemá na mušce vládní koalice. Před projednáváním tzv. restitucí (daru) církvím ho musela justice uklidit do vazby, aby nerušil  záměry vládní koalice v rozhazování státního majetku bez právní příčiny. Jeho břitký jazyk by mohl vytvořit o chystaném nadstandardním daru všem církvím nežádoucí obraz. A to se nehodí.

Jakou mohou mít hodnotu ty přepisy údajných odposlechů, které jsou dosud tajné, když se dokonce vyskytují v různém rozsahu v médiích a na Internetu?
Ratha vlastně odsoudila ulice, protože v naší zemi jsou zřejmě miliony amatérských právníků, kteří si myslí, že všemu rozumí.
Pokud by takto probíhalo vyšetřování jeho případu v Německu nebo v jiné kulturní zemi, tak by ho příslušný soud musel již dávno osvobodit pro nepřípustné ovlivňování soudu veřejností. My však zřejmě žijeme ještě v padesátých letech, tak proč by lidé nehráli tu hru na soudce. Ještě chybí, aby občané začali doručovat příslušnému soudu rezoluce a výzvy požadující jeho přísné potrestání. Vždyť se přece dopustil zločinu proti všemu lidu této země. V novinách i na Internetu to přece píší publicisté, kteří si vůbec nevymýšlí.

Autor: Jiří Soudek | úterý 4.9.2012 18:45 | karma článku: 23,80 | přečteno: 1377x