Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

... " Rusko udělalo humanitární čin a dovolilo DOBROVOLNÍKŮM dopravit pár tanků ukrajinským separatistům"...;-D;-D;-D  Proč to nenapíšete po pravdě? Speciální ruské komando v neoznačených uniformách (scénář totožný jako na Krymu, viďte pane Putine, tak dlouho jste mluvil o domobraně až jste nakonec pochválil ruské vojáky za vlastenecký čin) jde na pomoc jinému ruskému komandu, které za spoluúčasti pár dobrovolníků obsadilo úřady a teď se dostává při oprávněném soustředěném útoku ukrajinské armády do úzkých; proto se m.j. hrdinní bojovníci schovávají za civilní obyvatelstvo a to, když jim chce z funkce štítu odejít, musí zaplatit při opuštění města.

2 1
možnosti
LH

Můj příspěvek sice s tématem nesouvisí, ale souvisí s tímto příslovím.

Milionáři si mohou stavět v této republice cokoliv bez stavebního povolení a projde jim to (stavební povolení se vydá dodatečně) a obyčejnému člověku se stavba za 10 - 20 tisíc nařídí zbourat.Před několika měsíci proběhla v televizi právě takováto ukázka.Pán si postavil kozí chlívek do 200 tisíc bez povolení a musel to zbourat (teda oni mu ho zbourali a musel to zaplatit).A pak ukazovali stavby, které stavějí milionáři a těm to zbourat nenařídí ....ruská vesnice nedaleko Karlových Varů v chráněné oblasti, vdova po miliardáři, která staví betonové monstrum za miliardy a nemá stavební povolení, a desítky dalších staveb bez řádného stavebního povolení).Ale protože to jsou milionáři, tak těm se to nezbourá a ani nenařídí zbourat.

A to ještě tento týden ukazovali, že všechny přístřešky nad dřevem či nad něčím (pouze 4 kůly a na tom střecha aby na to nepršelo) jsou též černá stavba a obecní úřady by mohly trvat na jejich odstranění.

Takže "vůl", obyčený člověk,  si nemůže dovolit to co "bůh" milionář.

Takže svoboda tady neexistuje.Jak se říká SVOBODNÝ JSEŠ POUZE DO VÝŠE SVÉHO KONTA.

1 0
možnosti
HJ

Tenhle otylej a nesympatickej mládenec je určitě bolševik, jenom komunisté tak lehce žonglují se slovy fašista a nacistaRv

5 4
možnosti
SB

Pan autor to sice nepíše, ale patrně z jeho hlediska by se to s tím bohem a volem dalo parafrázovat i tak, že co je povoleno směrem k volovi, nebylo by povoleno směrem k bohovi.

Pan autor se zastává toho, že ruská ozbrojená skupina pronikla na území Ukrajiny. Věřím tomu, že kdyby nedej Bože ti rusové pronikli až na území 'Ceské republiky, tak by stejný  autor byl ostře proti. Měl by samozřejmě pravdu, ale z hlediska mezinárodně právního je ukrajinská hranice stejně platná, jako jsou státní hranice České republiky.

6 1
možnosti
JP

Tohle je typická ukázka dnešních blogerů - v článku se nemluví o tom, jestli překročení hranic cizího státu tanky je nezákonné, ale argumentuje se nějakým jiným státem a jiným příkladem. Inu, proč ne, každý ať si najde důvody, jaké chce, ale autore, kdybyste se měl oprostit od vaší americké fóbie a zaměřit se pouze na tu konkrétní událost, tedy že Rusko překročilo svými tanky hranice Ukrajiny, jak byste to komentoval? Souhlasil byste, nebo nesouhlasil? To je totiž to podstatné...

10 1
možnosti
PH

Primární je, že se USA cítí ohroženy v dosavadním uspořádání světa, protože jejich dominance  pomalu ale jistě ztrácí na intenzitě a když se k tomu připočítá ekonomika a dolar, tak se nedivím.

7 5
možnosti
Foto

Tak Rusko podle Vás může, vlastě proč by nemohlo když má také to ministerstvo války.:-)

5 2
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik