Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

gourmett

2. 9. 2012 12:21
Dobrý den

pane Soudek dnešním dnem přstávám být čteřáma Vašeho Blogu, jelikoš mě politická agitka nezajímá od mé puberty  což je 50 let.Rv

0 0
možnosti
J

jsoud

2. 9. 2012 12:51
Re: Dobrý den

Každý je strůjcem svého osudu. Rozhovory s politiky na tomto portále chybí a pak se nelze divit, že i z toho důvodu chodí voliči volit asi tak informovaní, jako když se účastnili kupónové privatizace. Podle toho to dnes vypadá v parlamentu i v senátě.

Měly by se zde objevovat podobné články z politiky i ostatních stran, kteří se uchází o hlasy voličů. Pak by se začala politická kultura pomalu zlepšovat. :-)

0 0
možnosti
VR

varix

1. 9. 2012 14:41
Tohle má někoho přesvědčit?

Vždyť je to jen naprosto nekonkrétní blábol. Jediná konkrétní věc je tam zrušení poplatku u doktora! A to je už tak profláknutý argument, že už snad i voličům levice došlo, že na kraji se o tomto nerozhoduje!

2 0
možnosti
J

jsoud

1. 9. 2012 15:03
Re: Tohle má někoho přesvědčit?

Někomu stačí přečíst úvodní informace a má jasno. Proč by studoval nějaký program? A o tom, co se bude financovat z rozpočtu kraje se nemůže rozhodovat někde v Praze. Tam stejně nevědí a nebo nechtějí vědět o tom, kde utíkají miliardy ve zdravotnictví. :-)

0 0
možnosti
D

duda

1. 9. 2012 13:59
Zapomněl jste se zeptat,

proč si přivlastnili jméno a historii exstující strany?! Jak může člověk věřit kandidátu který kandiduje za stranu, která už svým vznikem popřela slušnost a demokratické principy. Ne nikdy. Jsou jedn další v řadě kteří si chtějí vzít něco co jim nepatří.

1 0
možnosti
J

jsoud

1. 9. 2012 15:10
Re: Zapomněl jste se zeptat,

To byste se musel zeptat jejich předsedy strany Jiřího Paroubka. Anázev strany je dán názvy předchozích stran, které se sloučily v loňském roce do nového subjektu a dohodli se na použití názvu Národní socialisté - levice 21. století. Ono by určitě ministerstvo vnitra ČR s názvem, který by kolidoval s názvem jiného subjektu, nesouhlasilo. Pak by byla nově ustavená strana vyzvána k opravě. Jelikož byl název akceptován, tak nevím o jakém přivlastňování hovoříte?

Vy jste na slučovacím sjezdu této strany byl? Nebo hovoříte pouze z doslechu?

0 0
možnosti