Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

gourmett

10. 2. 2012 23:14
Nevím

jestlo pořád platí, že každý národ má takovou vládu jakou si zaslouží! za 20 let tady vyrostla nová generace nových lidí, kteří ale pořád nadávají a remcají jako tomu bylo za totáče. Je potřeba se asi zamyslet kde každý z nás dělá chybu! Hesla volajíci po nových politicích nefungují tak je asi potřeba změnit systém vládnutí, který nás posune dopředu a né se pořád ohlížet dozadu. Markantní je volba prezidenta přímo! Jen co se to odhlasovalo už je to mnoho problémů na které nikdo během schvalování nepoukázal. Co media? Pracují pro naše dobro? a tak by chom mohli pokračovat. Je to na vás mladých začít budovat tuhle krásnou zemi k opbrazu svému a né našich přestátlých politiků! Tak jsem zvědavý kyd začnete.G.:-)

0 0
možnosti
NK

Nina Krásná

10. 2. 2012 10:43
Tisíc perel ve třech odstavcích

Těmi "jistými náznaky" myslí autor zřejmě kolík v Kaddáfího dupě po tolika letech budování socialistické džamahírije.

Ale pojem "škrtat z cizího" je už na cenu za kouzlo nechtěného. Ještěže ten Singapur je tak daleko, že málokoho trknou ty hlody o něm.

1 0
možnosti
J

jsoud

10. 2. 2012 11:01
Re: Tisíc perel ve třech odstavcích

Proč tolik skromnosti? Vždyť nám média sdělují, že se to týká všech zemí v této oblasti, kde se hovoří arabsky. Jen není jisté, zda se jedná o revoluci směrem k pokroku nebo snad možná k návratu do vzdálené minulosti.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik