Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

Od roku 2000, kdy ve veřejnoprávní televizi proběhla spacáková pravdolásková revoluce, se na ČT prostě nedívám a když už jsem nucena nějaké zpravodajství shlédnout, tak to beru jako zprávy za totáče - tedy že se tomu prakticky nedá věřit a skoro vždy je to ve skutečnosti naopak.

Naštěstí dnes není člověk odkázán na tajný poslech zahraničních stanic, dnes si může zprávy a informace porovnat z mnoha jiných zdrojů a udělat si svůj názor...

2 1
možnosti
KB

Nedíváte, ale muisíte jim platit, i když se nedíváte. Na to je v ČR dost přísný zákon. I rádiu musíte platit, i když ho nechcete a nikdy jste ho neslyšela. A na takové argumenty, že vysílání není objektivní, vám nikdo není zvědavý. Platíte za bednu, ne za kvalitu vysílání. Když se vám něco nelíbí, dejte podnět radě pro ČT, ta to možná i vyšetří...a pak zamítne.Takže plaťte.

0 0
možnosti
TT

R^ a to je ještě slabý odvar proti americké administrativě! Bývalý náměstek ministra financí USA Paul Craig Robertsom popisuje daleko závažnější věci.

https://www.youtube.com/watch?v=BABXj2nNO8k

Prakticky to vypadá tak, že díky Německu se už potřetí žene svět do další velké války...hlavní důvod: Německo je pro sankce proti Rusku, místo aby sankce odmítlo

1 0
možnosti
ZK

Z58d45e57n37a 26K55o87č61í

24. 3. 2014 11:21

Jedna věc jsou hloupé řeči politiků a druhá skutečnost.

Přístup německa není zdaleka tak jednoznačný, aby přistoupil na bolestivé sankce.

0 0
možnosti
JP

Postbolševické manýry naší čt se naprosto shodují s těmi bývalými bolševickými - to opravdu stojí za zamyšlení. Nová vláda se tím nijak zatím nezabývala, jednostranně orientovaní moderátoři jsou ještě z Topolánkových dob a ty už alespoň prozatím skončily. Podceňovat dezinformace šířené televizí by neměla současná vláda rozhodně podceňovat.

2 0
možnosti
MJ

Když není k točení nic špatného, co provádí "rusák", tak se prostě netočí. :-)

5 0
možnosti
PD

P16e84t16r 52D44u84s

23. 3. 2014 22:47

Ano,je třeba provést kádrové prověrky a nasadit kádrové rezervy!!!;-O

0 0
možnosti
KB

Vzhledem k nemožnosti zajistit objektivitu zpráv ČT bych navrhoval, abyste ČT odhlásili a poslali jim "čestné prohlášení".  Pokud někdo ještě platí i rádio, udělejte d ním to samé.  A bednu s ČT bych radil i vyhodit (abyste i formálně splňovali zákon). Podle mně stačí ke všemu internet.

0 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas R^

ČT místo zpráv vysílá protiruskou propagandu zemí NATO.

5 1
možnosti
TJ

Ajaj, zase plno horkých slovíček o lžích, propagandě, manupulaci bla bla a zase naprosto žádný faktický argument.

2 7
možnosti
Foto

M88i89l37a91n 91N48o11v38ý

23. 3. 2014 20:02

Tome, zdravím, to není bohužel o faktech, ale je to na jiné úrovni vnímání, bohužel. Tohle je zkrátka zákulisní a velmi dobře připravený boj a máme se ještě na co těšit..

2 1
možnosti
Foto

M64i26l11a40n 91N68o71v86ý

23. 3. 2014 19:48

Ano Jirko, čtu tady přesný obraz energie, který nyní plyne a plane na nás z tohoto média. Jsem šokovaný z toho, že zpravodajská ČT24 skutečně se stává propagandistickým médiem nejvyššího a nejtěžšího kalibru. Jakoby chtěli zastavit pronikání poznání o skutečnosti STŮJ CO STŮJ a uzavřít skutečně diváka do krvelačného pole, které má jediný smysl a cíl: Totálně zmanipulovat diváka, získat uměle jeho názor a vědomí a poté sloužit dalším plánům,které se chystají. Je to nebezpečný proces a opět si asi budeme muset sáhnout na samotné dno, abychom pochopili, že tudy cesta nevede. Otázkou je, zda se může ČT vrátit s jiným vedením k nějaké krásné objektivitě. Napojení na temnější soukolí ČT jsou velmi patrná z vystupování, vzhledu i mimoslovního působení jejich dosavadních šéfů. Jinak výbornej článek a karma!a díkyVR^

6 2
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik