Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Tohle jsou velice podivné argumenty pro volbu KSČM.

Soudruzi již dokázali, že nic nedokážou !

Jenom proto, že v ČSSD a ODS sedí neschopní gauneři, nebudu volit všeho schopné gaunery v KSČM.

0 0
možnosti
MN

Autor má značně pomýlené představy, co se týče výkonu práva.. Stejně jako občana CR nemůže před rakouským soudem zastupovat advokát registrovaný pouze u Advokátní komory ČR, tak podobně pro výkon exekuce musíte využít exektora zapsaného na daném území u exekuční komory. Je pravda, že v ČR jsou někteří advokáti, co mají registraci jak u AdvKomory v CR tak i třeba v Německu, ale ohledne exekutora nevím o žádném.

A není vůbec složité zažádat na základě rozsudku v CR o exekuci např. na Slovensku! Pokud máte arbitrážní nález při Hospodářské komoře ČR, tak stačí z něho pouze na poště udělat ověřenou kopii, nemusí se ani překládat, vybrat si na Slovensku exekutora, poslat mu ho a zaplatit 14 EUR za kolky a je to! Zrovna podobnou věc řešíme a protože nálezy Hospodářské komory jsou uznávány ve více jak 100 zemích světa = celá Evropa, tak s tím není nejmenší problém. ;-€Rv

0 0
možnosti
HK

Soukromí exekutoři se v ČR vytvořili, když se ukázalo, že ti soudní (tj. státní) jsou absolutně nefunkční a proto důvěra ve vymahatelnost práva byla tou dobou nulová.

Chápu, že to není populární profese, ale ve vězení také musí někdo dělat dozorce. A v civilně právních věcech prostě musí být někdo, kdo nakonec pohledávku vymůže i při nesouhlasu dlužníka zaplatit. Pokud dlužník plní nález civilního soudu dobrovolně, s exekutorem se nepotká.

0 7
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik