Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Od doby kdy vlada CR uznala mafiansky stat Kosovo se tomu nemuzeme divit ! Hlavni hybatel Schwarzenberg ! Toho bychom meli vratit doporucene s diky Rakusanum. At si ho tam pohrbi !

7 3
možnosti
HM

ukrajinská vláda je pořád legitimnější ,než tu byla u nás vláda Zemana a jeho kamarádů,ta v PS důvěru  nezískala na rozdíl od té ukrajinské ..

2 5
možnosti
MR

a proc ne? Porosenko byl legitimne zvolen, a vladu pak jmenuje. Tak co vam na tom nesedi? AAAach jo, vam se nelibi, a meli by uznat jen to co uznavate vy;-D

1 3
možnosti
KV

Pak ma Ukrajina dva presidenty, tak proc se nerozdeli ?

2 0
možnosti
Foto

No, pokud někdo zaměňuje parlament a vládu, nerozlišuje mezi nimi, pak nemá cenu s ním diskutovat.

2 0
možnosti
MK

A proč  by EU +USA neuznávaly současnou ukrajinskou vládu,  když skáče  jak ji pískají.  A těžko by asi byly proti této vlády, když vznikla z jimi financovaného krvavého puče. Ukrajina není nic jiného než předpolí pro nástup na ozbrojený útok na Rusko

2 1
možnosti
Foto

Tzv. demokraté, (v Česku pravdoláskaři) jsou velmi nesnášenliví a nesnáší odpor. To je vidět ve fašistickém parlamentu v Kyjevě. Jde o jednu a tutéž sílu, která řídí osudy evropských zemí. Politikové v Česku jsou zbabělí, musíme se jim postavit my, občané.

2 4
možnosti
AM

Eh, tak jestli předseda parlamentní strany a poslanec Symoněnko odjel do Ruska a tam médiím, samozřejmě bez jediného důkazu, vykládal, že ukrajinská armáda vraždí civilisty proto, aby mohla kšeftovat s jejich orgány............ - eh, jak byste se tvářil na to pane Soudku, kdyby pan Filip z KSČM odjel do Ruska a místním médiím vykládal, že čeští vojáci v Afgánistánu znásilňují malé holčičky a pak je prodávají do otroctví???

Taky by Vám to přišlo jako primovní příspěvek do svobodné diskuze?

3 1
možnosti
Foto

Skřípal bych zubami a polemizoval bych, ale rozhodně bych mu nebral možnost lhát.

0 0
možnosti
ZS

Česká vláda uzná cokoli, co jí nadiktuje EU. Kdo viděl odvolání ředitele ukrajinské státní televize za pomoci fyzického násilí, nemůže být na pochybách o tom, jaká chamraď se dostala k moci.

11 4
možnosti
TP

autor blogu patří k české putinistické spodině

7 11
možnosti
PF

já bych tolik nechlastal, člověk je pak dost směšný, Tomáši....:-/

5 5
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik