Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

článek obsahuje mnoho zajímavých a podnětných myšlenek. karma R^

0 5
možnosti
RH

Ještě pořád jste neskousl debakl ve volbách? Politika se dělá tak, že nejdřív přesvědčíte voliče, že vaše strana nebo hnutí jsou pro společnost řešením a na základě toho pak můžete voliče ve volbách oslovit. Je to hodně práce budování struktury strany od obcí až po centrální úroveň, oslovování voličů, oslovování osobností, vytvoření ideologicko-programového vymezení. Nemůže to fungovat tak, že se parta zoufalců domáhá vstupu do médií, aby dostali aspoň nějakou korunu za volby. Vzdycháte tady nad nedostatkem demokracie (nejsem si jist, že chápu vaše vnímání tohoto pojmu) a zároveň tady kritizujete demokratickou volbu občanů. Vy děláte z voličů blbce, kteří vlastně ani nevědí co dělají a děláte blbce i ze sebe, když se tváříte, že ten správný volič čeká, až ho oslovíte v televizi a jak zaslechne vaše spásné myšlenky, tak vás utíká volit. Ovšem princip demokracie spočívá v racionální úvaze voliče a nikoli v nějakém pudově-reflexivním hnutí mysli podprahově ovlivněným vnucováním ksichtů a hesel..

Propaganda Zemanovců v ČT nepomohla, také vyhořeli. Naopak Svobodní nebo Piráti získali slušný výsledek, aniž by za nimi stála masivní kampaň, protože disponují silnými idejemi.

4 0
možnosti
Foto

Vážený autore rád bych vás upozornil, že právě využíváte svobod o kterých tvrdíte, že neexistují. Svobodu volného projevu. Můžete se zde klidně rozepisovat a tvářit se, že víte. Jediné co však dokazujete je to, že žijete ve virtuálním světě vědomostí, které vám poskytuje svět digitální techniky. Proto si vám dovolím navrhnout, že by možná nebylo tak špatné se trochu projít reálným životem, podívat se jak ten skutečný svět tam venku vypadá, než se rozhodnete o něm psát. Ostatně kolikrát jste navštívil Gazu? Vezměte prosím v úvahu, že se může i stát, že já vím o čem mluvím a proč se ptám.

6 0
možnosti