Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB
VH

Hrubě se mýlíte. Novým stranám věří ti, kteří chtějí jen věřit a nikoliv myslet. Ta správná evangelie káží totiž právě především 'nové'  'strany'.   Poívejte se na (promiňte) ublafané kecy Okamurovců, Babišovců, Zemanovců či Bobošíkovců.  Copak vás ta zoufalost nebije do očí???  Křesla Babiše budou stejnou zoufalostí, jako byla křesla Napoleona Bárty.   To nevíte?

  Co konkrétního, nikoliv jen žvanivého, pronesl pan Okamura???

   Vždyť to všichni jsou Obchodníci s deštěm (vy si tu vynikající divadelní hru asi nemůžete pamatovat).

2 2
možnosti
KN

K69a93r12e68l 68N87o68v91á20k

14. 10. 2013 20:43

Jsou tady Svobodní s reálným programem

3 1
možnosti
LH

Divíte se proč stále více lidí chce volit komunisty?Já vám to řeknu podle sebe a svých (dnes už bývalých, protože jsem nezaměstnaný, spolupracovníků).JE TO Z TRUCU, aby nynější vládnoucí elita poznala, že sice za komunistů bylo špatně, ALE DNES JE JEŠTĚ HŮŘ.Možná, tím nic nezměníme, ale už jen pro ten pocit, že vládnoucí elita bude na kolenou před komunistama i když je po celou dobu svého vládnutí zatracovala.

A proč mladí budou volit komunisty?Když jsem mluvil se svými mladými spolupracovníky, tak na ně každý nadával, ale jen do té doby než se oženili či vdaly.

Když jsme jim říkali, jaké VÝHODY jsme měli jako mladí manželé, tak se chytali za hlavu, kde na to ti komunisti brali.

Novomanželské půjčky (na pořízení bytu 1% na zařízení bytu 2 %).Na 1.dítě se z půjčky strhávalo 2000 a na každé další dítě 4000 (já jsem tím pádem NEMUSEL státu vracet 10000 Kčs).Stálá práce a člověk NEMUSEL mít strach, že nebude mít na splácení půjčky (zažil jsem už několik zkrachovalých rodin kvůli tomu, že je propustili z práce a NEMOHLI splácet hypotéku).

V některých zaměstnáních NÁBOROVÝ  příspěvek, po x letech věrnostní příplatky atd. Více by se toho sem už nevešlo. A tito mladí založili KSČm (m... jako mladí) a už mají přes stovku členů (jen v mém okolí).A všichni se chystají volit KSČM. Víte, on málokdo čte volební programy, protože stejně všichni lžou, ale proč volit nové strany, když po zkušenostech z minulých voleb stejně ZRADÍ svůj program a pak si založí jinou stranu , kterou nikdo nevolil, jen aby se udrželi u moci. I když vím, že takovéto jistoty už nebudou, tak ale přesto budu volit komunisty už jen pro to, abych viděl jak modří ptáci budou odcházet s dlouhým nosem před stranou, na kterou přes dvacet let nadávali a nechtěli pochopit, že i komunisti měli některé věci dobré.

0 1
možnosti
LH

a ještě dodatek

Za komunistů se mě NESTALO abych nedostal v termínu výplatu.Od začátku revoluce jsem se už soudil o 2 výplaty a manželka nedostává výplatu pravidelně 2 měsíce před Vánocemi (ani na Vánoce ne) a měsíc před dovolenou (na dovolenou také ne).Podnikatel to zdůvodňuje tím, že mu ostatní firmy taky neplatí (což se také za komunistů NIKDY nestalo, aby fabrika neplatila jiné fabrice).

Zrovna tak dcera nedostal zaplaceno za půl roku 200 hodin přesčasů (nejdříve, že si bude moci hodiny vybrat, posléze že to zaplatí) nakonec od něj utekla.

A sebrance, která toto od začátku revoluce MÁM VĚŘIT??

1 1
možnosti
AK

Budu volit neparlamentní stranu.

Jistě je možné, že mě zklamou, ale selhání starých stran je příliš zřejmé.

Lépe se marnou nadějí kojit, nežli truchlivou míti jistotu...

3 0
možnosti
VH

... platí tam, kde o osudu nerozhoduji.

0 0
možnosti
RH

A nejsou náhodou národní socialisté jednou z nejstarších stran u nás? Úvaha, že nedůvěra není racionální, je dost krkolomná, důvěřovat nebo nedůvěřovat někomu nebo něčemu můžete na základě logické úvahy nebo na základě empirické zkušenosti.

0 0
možnosti

A co takhle staré, ale momentálně neparlamentní strany :-)?

1 0
možnosti
RH

R^ Musím přiznat, že jedna taková je zatím nejžhavějším kandidátem..

0 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik