17. listopad v ČSFR je symbol, který byl zorganizován v Moskvě

Je přece prokázáno svědecky, že převrat byl vyvolán uměle intrikou STB. Její agent Zifčák alias student Šmíd simuloval úmrtí na Národní třídě, aby vznikl hmatatelný impuls k převratu. Průvod studentů z Albertova na Národní třídu byl z jeho iniciativy cíleně zaveden na místo, kde byly připraveny pohotovostní oddíly policie, aby demonstranty tloukly a následně rozehnaly. Vše bylo v plné režii moskevského vedení v čele s Gorbačovem. 

Ostatně se letos objevila na českých webových portálech svědectví, že všechny silové složky podléhaly řízení z Moskvy. Proto se komunisté kolem Jakeše nezmohli na jakýkoliv odpor.

Ironií je tedy, že bez komunisty Gorbačova by v Československu vůbec neproběhla tzv. „Sametová revoluce“, kterou lze vlastně nazvat spíše Operetní. A ty útoky tzv. pravice na vše ruské s demagogickými hesly, že v Rusku vlastně panují komunisté jsou pro smích. Tomu mohou věřit snad jen Američané, kteří moc vzdělání nepobrali.

Na skutečné revoluce zde nejsou lidi. Za posledních 50 let se Češi a Slováci neodhodlali k žádnému většímu protestu. Ani větší demonstrace se spontánně neodehrály. Pokud bychom chtěli za protesty označit například shromáždění lidu na Letenské pláni, tak tu organizovalo OF, které však již v té době bylo ve vleku pečlivě vybraných kádrových rezerv KSČ pro takové situace. Od té doby je ticho po pěšině, protože aktivní lidé patrně již v dobách minulých z Československa emigrovali. Nejsou aktivní a věrohodní lidé, kteří by usilovali o převzetí moci od všeho schopných politiků. Pokud nějací zbyli, tak o nich nikdo neví, protože v Česku nepanuje svoboda projevu ve sdělovacích médiích. Není divu, že Kryl dožil svůj život v Německu, zde neviděl žádné zlepšení oproti éře Husáka.

Autor: Jiří Soudek | pondělí 17.11.2014 14:30 | karma článku: 24,16 | přečteno: 1118x