Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu-ten kdo utíká před válkou či útiskem by neměl hledět na výši soc. dávek.

Právě proto si myslím, že omezení soc. dávek nijak neomezí příliv lidí do Evropy.

0 0
možnosti
Foto

Nejde o počet, ale o strukturu.

0 0
možnosti
Foto

Vím, že se říká, pije jako Dán a teď ještě tohle k tomu?!

0 0
možnosti
Foto

Klíčová je otázka, jestli Dánové dostali rozum, protože pijí, nebo přestože pijí. ;-)

2 0
možnosti

Někde jsem četla, že kyž se ptali v nějaké anketě malých Romů, co chtějí dělat, až budou velcí, tak většinou odpovídali: "brát dávky".

Mám pocit, že některé evropské země jako Německo, Švédsko nebo Velká Británie svými úchylnými sociálními systémy vychovávají velmi úspěšně novou generaci imigrantů, která bude v anketách odpovídat totéž, co ti Romové.

9 0
možnosti
Foto

Náš stát se svou sociální politikou také podporuje lenochy. Dříve to bývali invalidní důchodci od 15 let, a teď jsou to sociální případy.

4 0
možnosti
Foto

Je to úprk převážně za bezpracným blahobytem. Ale to někdo musel spustit. Přece nárůst migrantů v takové míře není jen tak. A stále se hovoří i o následujících letech.  To snad neskončí, dokud tu nebudou z jihu a blízkého východu všichni? A že nejsou téměř nikde vítáni, to se k nim snad také muselo donést.

6 0
možnosti
Foto

Tak nějak si myslím že naše vláda to nebude. Je špatně že dávají uprchlíkům peníze za to, že utečou odněkud. Není tady místo pro polovinu Afriky a pětinu Asie.

2 0
možnosti
  • Počet článků 258
  • Celková karma 17,18
  • Průměrná čtenost 881x
Přiznávám, že nic z toho, co jsem napsal, píšu nebo se chystám napsat, není pravda, ale jen můj pohled na věc. Jediná jistota, kterou vám mohu poskytnout, je, že četbou mých textů přijdete o větší než malé množství svého času.