Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Přizpůsobit se pohodlnému životu, kdy se stát o dotyčného stará, to není problém. Je  však problém přizpůsobit se zákonům, morálce- slušnému chování, a každodenní práci.

0 0
možnosti
Foto

Skutečně přizpůsobivý se přizpůsobí tomu, čemu se přizpůsobit ve vlastním zájmu musí. Sytý vlk neloví. Vím, že u člověka by měl být přesah nad prostými potřebami přežití, ale pohodlnost je matka pokroku. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Též ,,hybatel", pan/paní převodovka, ,,styčný důstojník", ,,zprostředkovatel", atd. Dilema je ovšem v tom, že u těchto ,,převodovek" se ztrácí většina výkonu soustrojí, ba dokonce i více, než je ,,pohon-zdroj" schopen na výkonu dodávat.8-o;-)

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi. Ale já jsem lidem, o kterých píšu, ten název nevymyslel. Také považuji za nepřijatelné používat jej v tomto kontextu, a právě proto jsem napsal, co jsem napsal. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Nazývejme věci pravým jménem! Lobbying je práce jako každá jiná. Jen je, bohužel, v naší malé české kotlině tento pojem zprofanován a záměrně zaměňován s korupcí. Podobně jako automaticky taxikář = zloděj, kmotr = mafián, podnikatel = tunelář, živnostník = parazit, redaktor bulváru = novinář, atp.

2 0
možnosti