Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ženské jsou schopny si vymyslit na Policii ČR neuvěřitelné věci, zejména na svého manžela se kterým se rozvádí, aby mu přivodila trestní stíhání. Přitom ve většině případů je to ona, kdo manžela napadne. Tomu připadá blbé jít s tím na Policii, ale ženská jej předstihne a podá na něj trestní oznámení, známá lékařka ji potvrdí napadení, který soudní znalec z oboru soudního lékařství vyvrátí.Pokud je žena znásilněna, odebere se ji oblečení, jde na gyndu. Ženský doktor ji prohlédne, udělá stěry. Každá násilná soulož zanechá na těle na ženě stopy, Ty se vyfotí a zadokumentují. Pak se pokračuje prohlídkou okolí místa, , kamer ve městě a tak dál. Pokud žena přijde se znásilněním a není na nic nalezeno a ani namístě údajného tr. činu. Tak se věc odloží. Žena se ve většině případů dozná, že si to vymyslela, protože měl dobrovolný styk, ale má strach, že bude po něm těhotná a ona neví, kdo to byl a tak dál.

1 0
možnosti
Foto

Policejní prezident říká, že velmi, velmi často..., ale sám se s tím ve své praxi dle vlastních slov setkal dvakrát. Když ho vezmu za slovo, nemohl řešit víc než tři případy tohoto charakteru.

0 0
možnosti
Foto

a přeji ti, Emrichu, zdraví spánek!

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, Horste Antone, a zdravím Tě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 7,80
  • Průměrná čtenost 880x
Přiznávám, že nic z toho, co jsem napsal, píšu nebo se chystám napsat, není pravda, ale jen můj pohled na věc. Jediná jistota, kterou vám mohu poskytnout, je, že četbou mých textů přijdete o větší než malé množství svého času.