Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Mnoho lidí vři na jednoduchá řešení, na jednoho spasitele, který všechno změní...

0 0
možnosti
Foto

Je to jednodušší, než si přiznat, že za svůj život si odpovídám sám.

1 0
možnosti
Foto

Stroj času by se občas hodil. Zajet si na týden do "socíku" by mnohé probralo.

Jak říká kouzelník Merlin (v Boormanově adaptaci): "je zkázou lidstva, že zapomíná"

1 0
možnosti
Foto

Lidská paměť už taková je. Všichni radši vzpomínáme na to lepší. Někdy je to sice kontraproduktivní, ale kdyby si lidi pamatovali jen to špatné, asi bychom byli všichni ve stálé depresi. Dokážete si představit ty zisky farmaceutických firem? Možná by to stačilo i na neustálý růst HDP.

0 0
možnosti
Foto

R^ Naprosto s Vámi souhlasím. Ač jsem totalitu prožíval pouze do svých dvanácti let, vím, že i když to dneska stojí za prd, mám více svobodnějších možností, než bych měl tehdá. Jen vypíchnu jednu: dnes mě nikdo za mé veřejná názorová moudra na blogu nestrčí do kriminálu :-) (doufám)

1 0
možnosti
Foto

Hodně lidí ale neví, jak se svobodou zacházet. Ono je pohodlnější žít s pocitem, že za všechno, co se mi nedaří, může někdo jiný. Čekal jsem tu spíš polemiku těch, kteří tu minulost mají tak rádi, ale od nich ani čárka.

1 0
možnosti
  • Počet článků 258
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 881x
Přiznávám, že nic z toho, co jsem napsal, píšu nebo se chystám napsat, není pravda, ale jen můj pohled na věc. Jediná jistota, kterou vám mohu poskytnout, je, že četbou mých textů přijdete o větší než malé množství svého času.