Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Emrichu, krom díků (a karmy) nemám co dodat.

Tak posílám aspoň pozdrav!

0 0
možnosti

P86e43t42r 88S31k45á47c45e56l

16. 12. 2023 22:20

Souhlas se závěrem, zvláště tito neschopní chlapci nás z tohoto marasmu nemohou vyvést, logicky vzato. Nastoupit musí jiná generace, nezatížená minulostí.

0 0
možnosti

Tak v každém případě není řešení setrvání současné vlády, to jaksi každý kdo má svých pět pohromadě vidí. Co udělá opozice se dá jen stěží odhadnout a hlavně odkazovat se na to, co dělala vláda předchozí je nesmysl, protože taková tu nebude ani po příštích volbách, protože pochybuji, že by se ČSSD, která byla součástí vlády dostala do PS a nebude tam ani KSČM, která vládu podpořila a určitě ne jen tak, takže ji muselo být něco přislíbeno. Takže pokud by ANO bylo ve vládě je otázka s kým, protože to bude mít velký vliv na její další kroky. Takže autor zde poněkud ohýbá skutečnost k obrazu svému.

0 0
možnosti
Foto

Vy jste nabyl dojmu, že někde píšu, že předchozí vláda se opět dostane v nezměněné podobě k moci? O jakém ohýbání skutečnosti píšete?

0 0
možnosti
Foto

Jestli se můžu připojit...Ač jsen ji do jisté míry volil, už nedůvěřuju, pač lžou, jak když tiskne

2 0
možnosti

J82o44s15e63f 98M24i66l70e22r

14. 12. 2023 9:20

Tato vláda je slabá jak čaj. Přihazuje peníze soukromým distributorům energií a pak ze státní kasy bude dotovat toto jejich navýšení. Čili tunel ze státního do soukromých kapes. Antimonopolní úřad řeší cenu svíček, ale na supermarkety má strach si došlápnout. Takhle si Fiala představuje nápravu státních financí, takhle zastupuje zájmy obyvatelstva ? Ten zastupuje jen zájmy nadnárodních korporací.

3 0
možnosti

Vládě i přes zjevné veletoče a lži dál důvěřují lidé, kteří byli k vidění a slyšení i za komančů. Do očí bijící neúspěchy a potlačování svobody je nesvedly z cesty, které uvěřili a pod kterou se volbou podepsali. Ona to nebyla důvěra byla to neschopnost přiznat vlastní omyl.

3 0
možnosti
Foto

Dnes (a nebo už včera?) se P. Fiala /to je ten, co furt záhadně nemá na nic peníze!!/ nečekaně vytasil s pytlem peněz ve výši 3.6 miliardy - kterým bude refundovat odběratelům elektřiny "ty jeho jednotky procent" - pro 25 tisíc příjemců.

4 0
možnosti

Nedůvěřuje ale bude ji volit.

12 0
možnosti

Tak přesně vypadá život strávený v politických kotrmelcích. Malé dívenky čekající na prince na bílém koni v jedné frontě s autorem, čekajícím na zázrak.

2 0
možnosti
Foto

Poslední odstavec mě pobavil. Autor lže jak Fiala.

8 7
možnosti
Foto

Od vás mě ta nesmyslná věta nepřekvapuje.

7 4
možnosti