Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Nu a tím se chlubíte? Jste jako ti komedianti,kteří se vytahují tím,že propadali z několika předmětů.Je mi vás líto.

1 3
možnosti
TB

docela ho chápu,u nás to bylo tak,že mi táta říkal,že ruštiny můžu mít jakouliv známku, ale hlavně abych z nepropadl. Z ostatních předmětů jsem musel mít hezčí známky na vysvědčení, to dá rozum,že? Pisatel byl špatně na tom jenom z ruštiny. Asi jste starší škola,která tento sled nechápe.Anebo jste patřil do oblasti, kteří z toho měli nějaké výhody.

0 0
možnosti
Foto

Dík, Horste Antone.

0 0
možnosti

Moc pěkné vzpomínání!:-))))

Táta mojí spolužačky si dodělával vzdělání jako dospělý. A s ruštinou hrozně "zápasil"' Svoje marné snažení uzavřel prohlášením, že " ruština je kravský jazyk", a bylo:-))))))

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, Marie, já proti ruštině nic nemám, dokonce existuje pár knih, které jsem v jiném než ruském jazyce nečetl, protože česky vůbec nevyšly. Ale doba tenkrát byla taková, že i ten jazyk se hodně lidem příčil.

1 0
možnosti
Foto

R^ My jsme taky meli rodilou mluvci. Pul hodiny ucila a pul vypravela. Byla to takova vila. Zacali jsme v 89, a do konce skolniho roku v 90 jsme chodili hravat vybijenou: asi proto se mi pak cizi jazyky zacaly libit ;-D

1 0
možnosti
Foto

To by se mi líbilo taky, ale to jsem zažil naposledy v první třídě. Pan řídící s námi občas šel o velké přestávce (v deset hodin, mezi druhou a třetí vyučovací hodinou) ven, začali jsme s ním hrát fotbal a skončili jsme v poledne. ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 258
  • Celková karma 14,68
  • Průměrná čtenost 881x
Přiznávám, že nic z toho, co jsem napsal, píšu nebo se chystám napsat, není pravda, ale jen můj pohled na věc. Jediná jistota, kterou vám mohu poskytnout, je, že četbou mých textů přijdete o větší než malé množství svého času.