Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Panna Maria pomohla Evropanům u Lepanta i u Vídně. Obraťme se na ni proto s důvěrou a prosme ji o záchranu:

Maria, Panno mocná, ty velká a slavná záštito svaté Církve; ty podivuhodná pomocnice křesťanů; ty samojediná potřela všechny bludy na celém světě; ochraň nás před nepřítelem v našich úzkostech, v našich zápasech a v našich tísních, a v hodině smrti přijmi naši duši do ráje. Amen.

http://www.modlitba.cz/modlitba-v-zivote/seznam-modliteb/rozdeleni-modliteb-podle-adresata-podle-toho-ke-komu-se-modlitbou-obracime/k-panne-marii/

1 0
možnosti

J41a28n 98R15á86ž

14. 10. 2015 14:57

Nejmocnější politik Evropy, Angela Merkel, prohlásila, že Islám do Evropy patří!

"Ministryně zahraničí" EU Frederica Mogherini, která byla velká obdivovatelka Jásira Arafata, prohlásila, že politický Islám je budoucností Evropy

Z výroků, nejenom těchto vrcholných politiků, se dá dovodit, že islamizace Evropy je cíl politického vedení současné Evropské unie.

5 0
možnosti
Foto

Někdy mám pocit, že už má v Bruselu každý druhý úředník ve skříni schovaný modlitební kobereček. Budoucí voliče si přece musí předcházet včas, kutura nekultura. Nějaké hodnoty... Výsledek vidíme všichni.

4 0
možnosti
Foto

A nejhorší na tom je, že kdyby něco podobného zkusil Putin nebo Lukašenko, bude EU žvanit o cenzuře a vymýšlet sankce.

2 0
možnosti

A67d53a49m 29S64t45a47v19a

14. 10. 2015 13:35

"....Evropská unie se stává součástí islámského světa...": Píšu tu o tom již víceméně několik let, i když jsem to tak jednoznačně nepojmenoval. EU je především oběť ega samolibých aktivistických chaotů, kteří se nikdy neštítili ničeho pro ukojení svého libida, ať to jsou proletáři či knížata. Jedná se o anarchisty, kteří ať násilím či bezostyšným verbálním zostuzováním  

likvidují své politické oponenty. Je to v podstatě tentýž terorismus, jaký provádí IS. Proto najednou tolik křiku, když Islámský stát je konečně likvidován.

6 1
možnosti
  • Počet článků 258
  • Celková karma 17,18
  • Průměrná čtenost 881x
Přiznávám, že nic z toho, co jsem napsal, píšu nebo se chystám napsat, není pravda, ale jen můj pohled na věc. Jediná jistota, kterou vám mohu poskytnout, je, že četbou mých textů přijdete o větší než malé množství svého času.