Aivn's Naked Trio nejsou žádní adamité!

Znáte Zastavárnu Blues Band? Znaté Annie's Trip? Jestli ne, máte hned mínus dva body. Abyste nebyli hned mínus body tři, je tu tento článek.

Aivn's Naked Trio 2.0obrjen

Nebylo by to úplné, kdybych předchozí dvě kapely: Zastavárnu BB a Annie's Trip nezmínil. Je tomu už pár let, co Aivn (Ivan Jašek) začal hrát s těmito kapelami. Na všech jeho projektech je vidět hudební rukopis tohoto výborného kytaristy. Zastavárna i Annie's Trip jsou podle mě dodnes nedoceněné kapely. Zastavárna nikdy nebyla doopravdy přijatá mezi blues společnost v naší malé zemi. Nejspíš pro jejich inovátorský přístup a neotřelost. Neotřelostí se vyznačovali i Annie's Trip. Ti byli navíc občas ztřeštění a možná i místy obscéní. Ale bylo to skvělé. Obě tyto kapely lze najít na Bandzone.cz.

Zatímco v Annie's Trip a Zastavárně byl Aivn nepostradatelnou součástí, zdá se mi, že Aivn' Naked Trio stojí i padá se samotným Aivnem. Je to jeho projekt a je o něm. Blues-rockový brňané jsou zkrátka super. Asi to byla jen otázka času nebo nevím. Když jsem se kdysi bavil s Honzou Laichmanem z brněnských The Hydes říkal něco ve smyslu: "Jednou to muselo přijít a Aivn konečně našel hlas.". K tomu se nedá nic dodat, tak to nejspíš je.

Na podzim vydali debutové EP s názvem "Manhattan Coda". Sestava Aivn's Naked Tria se poté obměnila z 1.0 na 2.0. Co to znamená se nejlíp dozvíte na jejich profilech. Stejně nejlíp kapelu poznáte z toho, co dělá a jak hraje. Takže si je poslechněte na http://bandzone.cz/aivnsnakedtrio , některé jejich kousky tam jdou i stáhnout, takže vás budou doprovázet (stejně jako mě) na každém kroku. Určitě tuto kapelu zkuste, ať se nestane třetí nedoceněnou. Byla by to škoda, tahle kapela zato 100% stojí!

Zdroje: www.bandzone.cz , www.youtube.com , www.photomusic.cz

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ondřej Soldán | úterý 7.6.2011 15:00 | karma článku: 9,93 | přečteno: 1905x
  • Další články autora

Ondřej Soldán

Trajda

17.8.2014 v 20:30 | Karma: 7,66

Ondřej Soldán

Možná vítr

28.3.2014 v 12:38 | Karma: 6,87

Ondřej Soldán

Brno hlavní nádraží

21.3.2014 v 21:09 | Karma: 7,32

Ondřej Soldán

Tuberácká

17.12.2013 v 16:49 | Karma: 8,07