Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

a takovej to byl Cyrano! intelekt fuč, zbyl jen břich. nabízí se česká paralela s Jandákem - v 3 oříškách byl za hezouna a vida dnes. co když je to typ? bojím se domyslet jestli Žerár třeba nenajel na stejný projev a myšlenkové pochody. to by bylo v háji definitivně, to bychom se nemohli těšit ani na zmoudření stářím ;-(

1 0
možnosti

Taky mě naštval, i když s Putinem vypadají jako Asterix a Obelix - ale ani po připomenutí této jeho roztomilé role se nemůžu vzdát pocitu, že už HO NECHCI ! :-)

2 0
možnosti

Asterix a Obelix ;-D tak to je fakt trefný! R^

2 0
možnosti
Foto

Taky se obávám, že Žerár přestává být mým hrdinou ;-(. Je to s podivem, takovej oškilvej hromotluk, kterej má všemu navzdory tolik šarmu, že se mu ženy vrhají k nohám (i na mě to působilo), a pak se zachová jak blbec. Ach jo.

2 0
možnosti

Vystihlas to naprosto přesně, podepisuju od Taky až po závěrečnou tečku R^:-/

3 0
možnosti

Mno zemi si mohl vybrat jinou a kamarada taky jinyho. Voloda Putin neni zrovna ideal... Ale Zerarovo momentalni pohnuti mysli naprosto chapu. Tri ctvrtiny z platu, to je normalni kradez a ne solidarita s chudymi...Rv

2 0
možnosti

Jéé, nazdárek! :-) díky za komentář!

Příští týden dávají v Čase Lincolna - půjdem? ;-)

0 0
možnosti

Presne tak! "Zerar" nejak meni prislovi, ze chces li udelat ze stareho muze blazna, dej mu mladou zenu. Zerare, Zerare...aneb chces li udelat ze starsiho zapadniho muze blazna, dej mu rusky pas! Tonicce karma a Zerarovi tsk, tsk, tsk...

P.S. Nedavno jsem se divala na Uprchliky - stale kouzelne i po letech.

3 0
možnosti

Hezká parafráze ;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Do Žérára jsem byla zamilovaná, zvlášť když žil s mou další oblíbenkyní herečkou Carole Bouquet, ani mi nevadilo to jeho poživačné bříško.:-)

Ale teď to přehnal po všech stránkách :-(

Tobě R^ narozdíl od něj.

2 0
možnosti

Dík :-) no, musíme jen doufat, že ho ruští přátelé dotáhnou do Varů a my ho v pravý okamžik budeme moct nahlodat. "Neblbni, Žeráre, tohle nejsou klucí pro tebe..." a ták ;-)

2 0
možnosti
Foto

Nenechte se mýlit, milá naivko, peníze vládnou světem. Žerárovi jsou fanynky dobré jen pro to, aby vydělával. :-P

1 2
možnosti

O mé iluze se neobávejte, pane Faltýne - je mi jasné, že mistr není charita a fanoušek si svůj obdiv hezky zaplatí ;-) ale radši bych platila dvojnásobné vstupné do kina, jen abych na něj nemusela koukat, jak se pacičkuje s Putinem a chválí ho za Pussy Riot :-/

3 0
možnosti
Foto

J53a59n 92A22n93d95r10l13e

15. 1. 2013 22:02

No Tino, takhle to dopada, kdyz si bloger(ka) mysli, ze bude pekne sepisovat legracni blogy, glosovat zivoty svych mazlicku, podprahove propagovat rodne mesto a nadprahove jeho festival a pak se pres platonickou hereckou lasku dostanete do takove politicke slamastyky, ze jste najednou na kordy se samotnym prezidentem, prezidentem, premierem a ted uz zase prezidentem!!  Zrovna Vy, apoliticka pohodarka z Varu! 8-o No delejte jak myslite, ale prosimvas, nerikejte nikomu co tam k Vam jezdi, ze jsem Vam dal karmu, jo? ;-)

2 0
možnosti

;-D nebojte, bude to u mě jako v krematoriu. Totiž v hrobě ;-)

2 0
možnosti

M94i46l87a26n 54R19a24d47e41k

15. 1. 2013 19:43

ze se dozral kuliva danim mu chapu. Ze ale zacina podlezat Vovkovi ze najednou schvaluje vezeni pro Pussy, ted, kdyz uz to i utichlo, to je k nevire. To ani nema zapotrebi, a pokud ano, muze jit do nejakeho jineho danoveho raje. A pak ze cesi jsou  bezpaterni, nejhorsi na svete atd. Kdyby ten Depardieu byl cech, tak by to bylo bozi dopusteni,ceskym sebemrskacstvim  by se to tu hejbalo. Frantikum je to celkove jedno.

1 0
možnosti

Zde se ovšem pletete.;-)

2 1
možnosti

..Žerárovy způsoby zdají se mi býti poněkud nešťastné..Tino, jako obvykle R^;-)

2 0
možnosti

Díky! Taky jste z toho tak... konsternovaná? (Lepší výraz mě nenapadá...)

0 0
možnosti
  • Počet článků 287
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Žena.

Seznam rubrik