Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

chi. kouličky jsem balila o víkendu. ono v kamenné chalupě to jehličí opadá později. v Brně mě samospád donutí k akci ještě v lednu.

1 0
možnosti
Foto

Naprosto chápu prodloužený termín vánoční dekorace ;-D Jednak proč to uklízet tak brzo, když to dalo práci a tak hezky se to třpytí a pak ta potvora lenost ;-)

1 0
možnosti
TS

Nejlepší měřítko je sluníčko. Jakmile začne častěji a víc svítit, začnou i vánoční blikátka vypadat blbě. Takže já myslím, že času dost... ;-)

0 0
možnosti
AS

pulka ledna a jeste mame :-). Pokud teda stromecek mame (casto se prihodi, ze ne) , tak vetsinou odstrojujeme az na manzelovy narozeniny v pulce unora. Porad to tady krasne voni a cloveku aspon v tom vedru pripada, ze fakticky byly vanoce. Jen to cukrovi chybi. Pamatuju si, jak jsem jako decko vzdycky premlouvala mamku, abysme ho 6.1. jeste neuklizeli. 

Jeden rok se moje prakticka tchyne stromecek rozhodla neodstrojovat, tak ho nechala chlapama prenest do jineho pokoje, zamcela, cely rok se tam nechodilo a pak na stedry den ho nechala vynest ven s tim, ze si usetrila praci a ma 2v1. Nemusim dodavat, ze tam zbyly tam jen banky a za nim naprosto unikatni koberec z jehlici. Koledy se zpivaly i tak a deckam se neco namluvilo. :-)

Hezky, vesely a uspesny rok 2013, Tino.

0 0
možnosti
TS

;-D to je dobrá historka! Věřím, že v době umělých stromků je do důsledků realizovaná v nejedné domácnosti - my s babi tenkrát taky měly umělej ;-) Hodně štěstní v tomto roce i vám! R^

0 0
možnosti
Foto

To s tím prostěradlem je prostě geniální řešení! Není to ta babička, o který psala Němcová? ;-D

1 0
možnosti
TS

Ne, naše babi byla celá já - praktická recesistka. Až do 72 :-)

2 0
možnosti
MH

Všechno mi je jasné. A když je návštěva hodně, ale hodně vytrvalá, házíte přes ni deku!R^:-)

2 0
možnosti
TS

Ha ha háá ;-D jenom, když si stěžuje, že v rejží není kmín ;-)

0 0
možnosti
Foto

J20a66n 45D97l93o24u63h64ý

9. 1. 2013 11:56

moje mamka je přesně takový vánocemil :-) a nejvíc mě dostavá, když v létě dává v plénum hromady vánočního cukroví se slovy: jsem ještě našla v mrazáku :-D

1 0
možnosti
TS

Jé, vy musíte mít prima maminku... :-) jeden můj kamarád pochoval maminku a když jsme pak byli u něj doma, se slzami v očích otevřel mrazák, začal vytahovat balíčky a říkal: "Tohle je maminčin kapr z loňska. A tohle z předloňska. A tohle z předpředloňska. Búúú..." Ne, že bych vám to přála, ale vzpomněla jsem si... :-)

1 0
možnosti
TS

Já už mám jenom červenýho plechovýho jelena, ale ten je na scéně celoročně. Kdybych ho uklidila, kočka by strašně vyváděla ;-)

0 0
možnosti
MS

U nás doma to střídáme. Pár dní před vánocemi na dveře pověsíme věneček laděný vánočně, který pár dní před velikonocemi vyměníme za věneček s velikonočním laděním. A pořád dokola.

1 0
možnosti
TS

Dobrý! R^ v případě silné opilosti najdete své dveře spolehlivě po hmatu ;-)

0 0
možnosti
SW

Sim, sim, vcera ho odvezli popelari ;-D Stihla jsem to pred Tremi kraly, ale musela cekat na sluzby mesta. Minuly rok ovsem - no, velikonoce to sice nebyly, ale....

1 0
možnosti
TS

;-D jste šikulka! Já před chvílí jela výtahem v našem domě a nádherně to tam vonělo - někdo zrovna vyvezl stromeček. Stála jsem tam a čenichala jak Ančí :-)

1 0
možnosti
Foto

Moji spolužáci ze základní školy dodnes vzpomínají, že u nás ozdobený vánoční stromeček (jedlička ze Šumavy) stál ještě koncem května. Tvrdím jim, že po těch letech jim paměť už tak neslouží a kecají. Ale nekecají a já si dodnes vzpomínám, jak jsem se za to styděl. Moje máma (76) to vysvětluje tak, že ona šumavská jedlička byla tak krásná, že si ji rodina chtěla užít, dokud to šlo...

1 0
možnosti
TS

To by se vám se smrkem stát nemohlo ;-D je fakt, že za mého dětství byly jedle nedostatkové zboží právě proto, že nepelichaly a byly krásné... jehličí ze smrčku zažraný do koberce mám v paměti dodnes ;-)

1 0
možnosti