Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

Také se zpožděním gratuluji a těším se na další milé blogy.

Fenek...;-) Alena

1 0
možnosti
TS
PB

Tino, protože sbírka je cokoli, co je prý více jak 2x - tak moc přeju za rok daklší těžítko ;-D Jsem Tvůj velikej fanoušekR^

2 0
možnosti
TS

Neblázni, Pavli, tolik papírů doma ani nemám... a hlavně tu radost přeju za rok někomu dalšímu, protože Blogerek roku je tu podle mého názoru spousta. Třeba tobě ;-)

0 0
možnosti
NK

Moje babička s dědou byli vášniví a poctiví včelaři (a že těch včelích historek máme!), o každém roji si vedli záznamy. Jako prvňáček jsem jim směla pomáhat, ale nějak jsem to popletla a místo "matka klade" jsem zapsala "matka krade". Dědeček se mi pak dlouho smál, že jsem psala babičce životopis.

A samozřejmě velká gratulace, jsem  něco jako tajná obdivovatelka, co se kochá tiše a zpovzdálí.

1 0
možnosti
TS

Ha ha háá, to je parádní! Prarodiče a psané slovo by, koukám, vydalo na samostatný blog ;-D děkuju vám za přízeň i gratulaci, Natašo :-)

0 0
možnosti
Foto

Chacha! :D Sber bot a penez se vylucuje! :D Vyborne! Sbirani miluju, ale mam problem s ukladanim vzniklych sbirek. Proto rada sbiram veci pro cizi sbirky. Jak kolem projede Ford a neco z nej upadne, hned to poslu do Varu! :)

2 0
možnosti
TS

To budeš strašně hodná, Petro, čím veteránštější mé vozidlo je, tím hůř se to na něj shání... S problémem uskladnění doporučuju založit virtuální sbírku, sama jednu mám, ale psala jsem o ní už dřív ;-):

http://solanova.blog.idnes.cz/c/197592/Tyjo-to-je-kycovina.html

Mám složku a obrázky si dávám na tapetu kompu. Zasměju se, kdykoliv ho zapnu ;-D

0 0
možnosti
FB

Já sbírám "hlášky". Má to tu výhodu, že se na to nepráší, zabírá to málo místa (tedy pokud máte dobrou paměť) a ještě se u toho člověk pobaví a pobaví následně i ostatní. Slečny na to kupodivu celkem letí. Jedna z mé sbírky na ukázku:

"Dobrý den, rád bych využil akce "padesát procent slevy na vše", ale při objednávce se mi v košíku zobrazuje plná cena."

"Dobrý den, akce "50 procent na vše", bohužel, platí jen na některé zboží."

"Takže sleva padesát procent na vše neplatí na vše?"

"Sleva platí na vše, ale můžete ji uplatnit jen u vybraného zboží."

3 0
možnosti
FF

;-DJá nevím, jak takovou jednoduchou věc nemůže někdo pochopit...

0 0
možnosti
JH

Přemejšlím, jestli jsem kdy byla sběratelkou... Kolik přibližně kusů od jednoho druhu je třeba k označení sběratel?

1 0
možnosti
TS

;-D u Mercedesů od dvou, u sirek od tisíce vejš ;-)

1 0
možnosti
FF

;-DR^S těmi náhradními díly máš recht. Měl jsem fáro, co se mu na cestách věčně něco nezdálo. Tehdy ještě nebyly opravny na každém kroku a tak jsem sbíral a vozil v kufru spojku, poloosu, komplet brzdy, čerpadlo, všechny možný gumky, hadice, lanka, pístní kroužky, no co ti mám povídat....akorát slečny na to neletěly...a to jsme se fakt snažil, pod fárem jsem proležel celý hodiny...a furt nic. A tak jsem začal sbírat hračky z kinder vajíček a ve sklepě mám sady soustružnických nožů, kdybys potřebovala;-)

1 0
možnosti
Foto

Já mám 480 psů a pár stovek pohlednic.

Psy chtějí všichni a... nedám.:-)

Pohlednice bych dala ráda a nikdo je nechce.:-)

2 0
možnosti
TS

To byla jen taková náhodička ;-);-)

0 0
možnosti
EA

E45v93a 26A27d28a71m49o54v78a

26. 2. 2013 10:50

:-) Super. Sbírat peníze se mi taky jeví prakticky. Ovšem rozfofrovávat je taky ! To jsou tedy dilemata .. :o) Budu si muset k nové sbírce určit náhradní předměty nebo lidi :-)

1 0
možnosti
TS

Člověk muśi sbírat zásadně jen to, co nemá žádnou cenu. Má to spoustu výhod: nikdo vám to ani neukradne, ani nebude závidět, a bezcenné věci se taky nikdy neztratí při stěhování ;-)

0 0
možnosti
MS

Docela zábavná představa vidět vás, jak oprašujete sbírku náhradních dílů na Ford Escort. :-)

1 0
možnosti
TS

Mnó... Co se týče autokosmetiky, nepovažuju ji za svou doménu. Tomato je pořád jak prase :-P Jé, teď říkali v Simpsonových "Svědci Jahodovi" ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 287
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Žena.

Seznam rubrik